Følg trd.by på Snapchat

Følg oss på snap:

Legg oss til ved å peke kameraet ditt på spøkelset vårt, og trykk på skjermen!

Nå venter mer «Sofa»-sitting og -titting

Underholdning
13. januar er det klart for tredje runde TV 2-«Sofa» og ti nye episoder.

Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom ser på TV og spiser ostepop med pinner for fotografen.  Foto: Espen Solli /TV 2

Sofa var det mest brukte søkeordet på Finn i koronafjoråret – og mer sofasitting blir det også utover i 2022. Nå har nemlig TV 2 premiere på tredje sesong «Sofa» med 12 stuer som skal besøkes, med både nye fjes og kjenninger fra første runde.


Her er nyhetene hos Netflix, Disney+ og HBO Max i januar

Vi har sjekket premieredatoene for nye sesonger og helt nye serier på de tre ulike strømmetjenestene - sånn at du slipper.


Her er «Farmen»-Rob Scott med familie, Hedda Kise kjæresten Mats Kristensen og tvillingene Fryd og Ylvali, Øyunn Krogh og Levi Try fra «Sommerhytta», venninnene Linni Meister og Mia Gundersen. Også Olaug Bollestad og ektemannen stiller opp, i likhet med Mari Maurstad og sønnene Stinius, Aslak og Scott.

Mari Maurstad stiller med strikketøy og snacks – og sønnene Scott, Stinius og Aslak i «Sofa».  Foto: Espen Solli / TV 2

Å se blir også Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard, Abubakar Hussain og Mayoo Indiran, Martine Lunde og kjæresten Aleksander Sæterstøl, Jan Tore Kjær og Glenn Jensen, Hilde og Morten Skovdahl samt Niklas Baarli og Benjamin Silseth.


Slutten for Rådebank

Den tredje og siste sesongen av den populære ungdomsserien «Rådebank» får premiere 20. januar, melder NRK.


Kanalen vant i fjor Gullrute for reality-serien, som bygger på den britiske fjernsynsgjengangeren «Gogglebox».

– Noe av det vi nordmenn bruker aller mest tid på, er jo å snakke om ting vi har sett på tv, planlegger å se på tv, seriene vi er hekta på, deltagerne som har sjokkert oss og de gøye klippene du bare må se om igjen, har TV 2s programredaktør Kathrine Haldorsen uttalt.