Følg trd.by på Snapchat

Følg oss på snap:

Legg oss til ved å peke kameraet ditt på spøkelset vårt, og trykk på skjermen!

«Bridgerton»-kjekkasen klar for røverfilm – som «Fargo»-skaperen står bak

Underholdning
Mens ryktene fremdeles flyr om at «Bridgerton»-kjekkasen Regé-Jean Page kan være aktuell som den nye James Bond, har han sikret seg nok en spennende actionrolle.

Rege-Jean Page har mye på tallerkenen for tiden – og er i ferd med å etablere seg som actionhelt etter å ha vært romantisk rollehelt i «Bridgerton» (bildet).   Foto: Netflix / AP

Det er i en foreløpig utitulert såkalt kuppfilm, som den prisvinnende «Fargo»-skaperen Noah Hawley står bak: Han har både skrevet manus og vil produsere og regissere, med Russo-brødrenes produksjonsselskap AGBO i ryggen, melder Deadline.


HBO og BBC lager dokumentar om Capitol-stormingen

«Four Hours At The Capitol» er tittelen på en kommende dokumentarfilm viet stormingen av den amerikanske kongressbygningen i januar.


På ny er det Netflix som får vise den kommende kuppfilmen, slik de også gjorde med forrige film ut fra AGBO, «Extraction», som er strømmetjenestens hittil mest sette originalfilm. Netflix er også hjem for den snart premiereklare «The Gray Man» – der Regé-Jean Page også står på rollelisten sammen med en hærskare andre stjerner som Ryan Gosling, Chris Evans, Ana de Armas og Billy Bob Thornton.

Den britiske skuespilleren fikk sitt gjennombrudd i «Roots»-serien, før han fikk rollen som rik og ettertraktet hertug i første runde med «Bridgerton»-serien. Han hoppet overraskende nok av etter den voldsomt suksessrike førstesesongen, og blir snart å se i «Dungeons and Dragons».