Følg trd.by på Snapchat

Følg oss på snap:

Legg oss til ved å peke kameraet ditt på spøkelset vårt, og trykk på skjermen!

Flåklypa-spillet relanseres i oppdatert versjon etter 21 år

Underholdning
Dataspillet basert på Kjell Aukrusts historie og Ivo Caprinos film om Flåklypa Grand Prix ble det mest solgte i Norge. Nå blir det relansert etter 21 år.

Racerbilen «Il tempo Gigante» på gaten i Oslo sammen med Solan Gundersen og Ludvig i 2008. Nå skal en ny og oppdatert versjon av spillet, som er basert på filmen, bli lansert.   Foto: Heiko Junge / NTB

Dataspillet solgte i 380.000 eksemplarer etter at det ble lansert i 2000. Nå har spillselskapet Ravn Studio i Drammen sammen med Caprino Filmcenter blåst støvet av spillet og laget en oppdatert versjon som skal lanseres i oktober, melder NRK.


«Bodyguard» kommer tilbake – i ny versjon

Filmsuksessen «Bodyguard» fra 1992, med Whitney Houston og Kevin Costner i hovedrollene, er blitt en skikkelig klassiker.


Til en prislapp på mellom 9 og 10 millioner kroner har spillet med de karakteristiske figurene fra Flåklypa-universet gitt nytt liv og oppgaver som må løses. Og til forskjell fra forrige versjon vil spillet nå lanseres for både PC og Nintendo Switch.

– Bilracedelen er vel det som er det store nye egentlig. Nå kan du faktisk sette deg bak rattet på Il Tempo og kjenne det famøse magasuget selv, i baner som er i full 3D, sier kreativ produsent Tinka Town om det nye spillet.