Følg trd.by på Snapchat

Følg oss på snap:

Legg oss til ved å peke kameraet ditt på spøkelset vårt, og trykk på skjermen!

Scene fra «Assassin's Creed Valhalla».  Foto: Ubisoft

Netflix vil lage «Assassin's Creed»-serie

Underholdning
Nå kan en TV-serie, basert på Assassin's Creed-universet, være på vei.

Skal vi tro filmbransjebladet Variety har strømmetjenesten Netflix og spillutvikleren Ubisoft inngått en avtale som omfatter både TV-serie og animert moro.«Assassin's Creed» er spillserien som tar oss med til ulike historiske perioder, og hvor man vanligvis spiller som medlem av en mystisk leiemorderorganisasjon. Spillet er siste ut i en trend hos Netflix, der strømmetjenesten satser på å lage film eller serie basert på spill. Tjenesten har nemlig også planer for «Splinter Cell» og «The Division».

Det er ikke første gang noen forsøker å lage film eller TV av «Assassin's Creed». I 2016 kom en filmversjon med Michael Fassbender, Marion Cotillard og svenske Matias Varela i rollene.