Følg trd.by på Snapchat

Følg oss på snap:

Legg oss til ved å peke kameraet ditt på spøkelset vårt, og trykk på skjermen!

Podkast:

Marie: - Midt under akten stopper han opp. Han holder på å kveles. Så spør han – har du katt?

Underholdning
Hvordan i alle dager gikk det egentlig på 17. mai? I denne ukas episode forteller Eivind at han røyk på en Tinder pluss-smell, mens Marie tok med seg en fyr hjem som fikk allergisjokk. Hipp hipp hurra.

Den nyeste episoden av Trd.bys egen podkast, Singelkrisa, er ute nå!

Programleder Marie har vært singel i ni år. Presset om mann, barn, egen bolig er stor. Er det galt å være 30 år og singel? I så fall, hva har hun gjort galt?

I episode #23 er det dagen derpå og 18 mai. Eivind og Marie gir deg saftige detaljer fra 17 mai. Eivind kjøpte seg Tinder pluss, mens Marie tok med seg en fyr hjem som fikk allergisjokk. Hipp hipp hurra.

I Singelkrisa inviterer Marie ulike gjester hver uke for å underholde deg om singellivet. Gjestene skal sammen med Marie snakke om ulike utfordringer en støter på som singel. Allerede nå ligger det 23 episoder ute, så det er bare å gyve løs!

Lytt til podkasten og tidligere episoder, enten på Soundcloud, Spotify eller Itunes nå!