Følg trd.by på Snapchat

Følg oss på snap:

Legg oss til ved å peke kameraet ditt på spøkelset vårt, og trykk på skjermen!

Debattinnlegg:

- Menn der ute: Ikke tenk med ballene eller jubalongen mellom beina

Meninger
La heller dama si fra om eller når hun har lyst til å møte Professor Dingeldangel, oppfordrer Fredrik Trøan Johansen i dette innlegget.

Det er en del ting menn gjør som får meg til å undre, og jeg er en mann. Men det er en ting som får meg til å virkelig skru på spekulatoren, og det er hvorfor en del såkalte mannemenn har en uhorvelig trang til å dra sin penis ut av buksa foran intetanende kvinner..

Er det noe som engasjerer deg ekstra mye? Skriv til oss! Send debattinnlegg til trd.by@adresseavisen.no
 

Som om kvinnene virkelig har lyst til å se en manns mest private kroppsdel henge og slenge fra buksa som en annen wienerpølse. Jeg selv tror ikke jeg hadde blitt annet enn pinlig berørt om en vilt fremmed eller bekjent kvinne dro frem brystene eller underlivet rett foran meg sånn helt spontant.

Leserinnlegg om #metoo: - Jeg tror ikke vi skal utelukke eller glemme menn i denne situasjonen

Så dette med å slenge ut pølsa gir ingen mening for meg. Det er ikke sånn kjære mannfolk, at kvinner har lyst til å se utstyret ditt sånn helt ut av det blå i alle situasjoner som tenkes kan. Dere må slutte å tro dette.

Kvinner vil føre en interessant samtale med deg på et modent nivå. Snakke med deg, ikke lemmet ditt. De vil bli kjent med personligheten din og bygge en menneskelig relasjon med deg. Det vet jeg, man trenger ikke være professor for å skjønne det. La vær å dra frem skrittet ditt, det vil ikke være det mest interessante samtaleemnet på første date uansett!

LES OGSÅ: - Jeg tar gjerne med spade og måker trinn for trinn så lenge kommunen står for belysning!

Menn der ute, på tide å bruke hjernen. Ikke tenk med ballene eller jubalongen mellom bena. Den er ikke noen god tenker uansett. Den duger til to ting: Toalettbesøk og familieforøkelse. Ikke til å sjarmere en dame i senk. Ikke at jeg selv har prøvd, men jeg bare vet at den beste samtaleåpneren er ærlig kompliment og en intelligent samtale om damens interesser.

The easy saying is: Ikke blott dine private deler for enhver kvinne du møter. Det er ikke den hun vil introduseres til, det er deg! Personen deg, enten du heter Per, Pål eller Askeladden. Hva du du kaller det mellom bena har INGEN betydning. La heller dama si fra om eller når hun har lyst til å møte Professor Dingeldangel. Eller hva du nå kaller den. Bare la det vær, for jentas skyld. For fornuftens skyld.  For alles skyld, keep it in your pants at ALL time!

Hold deg oppdatert! Følg trd.by på Facebook