Følg trd.by på Snapchat

Følg oss på snap:

Legg oss til ved å peke kameraet ditt på spøkelset vårt, og trykk på skjermen!

Amalie Snøløs (23) fra Birkeland har fått programlederjobb i Dplay-satsing  Foto: Kjartan Bjelland

Nå blir Amalie Snøløs programleder i Dplay-satsing

Kultur
Amalie Snøløs (23) ble rikskjendis etter hun deltok på «Farmen» og «Skal vi danse». Nå har hun fått ny jobb som programleder i e-sport-satsing.

– Jeg gleder med utrolig mye til å bli en del av eSerien. E-sport har blitt livet mitt nå. Det er det jeg driver med. I tillegg er jeg veldig glad for at jeg har fått muligheten til å jobbe med TV igjen. Mitt mål er, ved å kombinere interessen for e-sport og arbeidet med TV, å få flere i Norge til å få øynene opp for hvor spennende e-sport faktisk er, sier Snøløs i en pressemelding fra Discovery.

Sammen med programlederen fra forrige sesong, Eirik Furre, skal sørlendingen lede sendingene fra Norges offisielle liga i fotballspillet FIFA, nemlig Altibox eSerien.

Årets sesong av «eSerien» har premiere på strømmetjenesten Dplay 7. november.


Derfor går Amalie Snøløs aldri med hestehale på kveldstid

Amalie Snøløs (22) innrømmer at knivstikkingen i Oslo skremmer henne, og at kampen mot terror er noe som står henne nært.


– Den store lidenskapen min

Flere tv-seere kjenner til Snøløs fra programmer som «Farmen» og «Skal vi danse». Men det mange ikke vet er at Snøløs også er en entusiastisk gamer – som brenner for yrket.

Amalie Snøløs og Jørgen Nilsen under fjorårets utgave av «Skal vi danse».  Foto: Thomas Reisæter/ TV 2

– For meg handler dette om å drive med det som faktisk er den store lidenskapen min. E-sport er mitt levebrød, og da Discovery kom på banen, var jeg ikke i tvil om at dette var noe jeg ville være med på. Jeg har stor tro på «eSerien» som konsept, og jeg håper at jeg kan være med på å få enda flere til å få øynene opp for hvor utrolig gode norske FIFA-spillere faktisk er. Det er et skyhøyt nivå på «eSerien», sier Snøløs videre i pressemeldingen.


Studenten Sigurd (20) tjener opptil 14 000 kroner i måneden på FIFA-tips

Flere studenter sliter med økonomien. Sigurd Goffèng-Bjerke (20) derimot har gjort FIFA-lidenskapen til deltidsjobb: – Jeg kan tjene opptil 14 000 i måneden ved å bare jobbe fire timer i uka.


– Et stort hjerte for e-sport

Sportssjef i Discovery, Morten Johannessen, er svært fornøyd med den nye programlederen fra Sørlandet.

– Vi er svært fornøyde med å få Amalie Snøløs med på laget i Altibox eSerien og her i Discovery. Hun har et stort hjerte for e-sport, og vårt mål er at det skal skinne gjennom alt vi gjør med Altibox eSerien. Vi har gjort grep før årets sesong som jeg tror vil gjør serien enda mer spennende, og jeg håper så mange som mulig blir med og følger Norges beste spillere i FIFA konkurrere om den gjeve seriemestertittelen på Dplay nå i november, sier Johannessen.


Har allerede betalt ut nest mest premiepenger i historien

På kort tid har Fortnite betalt ut nest mest premiepenger i historien.