Følg trd.by på Snapchat

Følg oss på snap:

Legg oss til ved å peke kameraet ditt på spøkelset vårt, og trykk på skjermen!

Dette «trikset» kan ødelegge Iphonen din

WTF
Endrer du datoen på telefonen din til 1. januar 1970 vil du i verste fall måtte bytte telefon.

Har du Iphone 5s eller nyere, må du ikke gjøre dette "trikset".   Foto: Ntb Scanpix

Denne saken ble først lagt ut i mars ifjor.

En falsk reklame har sagt at å endre datoen på iPhonen din til 1. januar 1970 vil gjøre telefonen din retro, melder The Telegraph. Dette er feil. Det eneste som skjer da er at telefonen din blir umulig å reparere, og at du i verste fall må bytte den ut.

Apple har selv bekreftet denne feilen på sin hjemmeside. De lover at en programvare-oppdatering som vil hindre dette problemet vil dukke opp snart. De anbefaler deg å kontakte Apple Support hvis du får dette problemet. Selv om problemet nå skal være fikset, har flere personer meldt om problemer på eldre iPhones i mange måneder etterpå.


Har du lest om det geniale spisepinne-trikset? Her er sannheten.

Hvis du er en av de uheldige, er ikke dette tilfellet. Skrur du tilbake klokken, vil du ikke få noe 1970-stil på iPhonen din. Når du skrur av telefonen din, og på igjen, vil den nekte å starte. Kun hjemskjermen vil vises. Mange reddit-brukere har prøvd dette trikset, og bekreftet at telefonen nekter å skru seg på igjen.

En Youtube-bruker har vist hva som skjedde med telefonen sin når han prøvde dette "trikset":

 

LES OGSÅ: Derfor er det hull i toppen av kulepennen.


Kjøper du billettforsikring får du pengene tilbake om et fly krasjer i huset ditt.

LES OGSÅ: 14 velkjente SMS-er du ikke har sett siden 2001.