Følg trd.by på Snapchat

Følg oss på snap:

Legg oss til ved å peke kameraet ditt på spøkelset vårt, og trykk på skjermen!

HBO Max til Norge i høst

Underholdning
I høst kommer strømmetjenesten HBO Max til Norden.

«Mare of Easttown» ble en enorm HBO-suksess. Nå kommer HBO Max.  Foto: HBO

Den Warner Media-eide tjenesten skal gjøres tilgjengelig i hele Norden samt i Spania i løpet av høsten, og deretter rulles ut i sentrale og østlige Europa samt Portugal under 2022, rapporterer Variety fra bransjefestivalen Series Mania.


Løfter på sløret om nye «Downton Abbey»

Andre kinofilm ut i kjølvannet av «Downton Abbey»-serien på TV har nå fått tittel – og der blir det blant annet et bryllup.


Sjef for HBO Max EMEA, norske Christina Sulebakk, kunne også røpe at for første gang vil hele Warner Media-utbudet – inklusive HBO, Max-originalinnhold, DC, Warner Bros og Cartoon Network være tilgjengelig på samme tjeneste, i tillegg til innkjøpt innhold. Sulebakk sa også at lokalt innhold blir en viktig del av tjenestens tilbud i respektive land.

– I Frankrike skal vi føles franske og i Storbritannia skal vi føles britiske, sa hun om Warner Media på keynotediskusjonen der også Priya Dogra, president for WarnerMedia Europe, Midtøsten, Afrika og Asia (utenom Kina), deltok.


Venter kinofest i høst – med James Bond og familien Gucci

Det har vært snakk om en ketsjupeffekt, der kinofilmene som måtte avlyse på grunn av koronastengte kinoer vil innta salene – i hopetall.


– Vi ønsker å ha flere stemmer og fortelle flere historier, sa Sulebakk videre, og lovet forbrukerne «konkurransedyktige priser og en fleksibel måte å få tilgang til produktene».

Mandag ble det offentliggjort at Christina Sulebakk er første mottager av den nye prisen Woman In Series Award, som Series Mania deler ut i samarbeid med European Women’s Audiovisual Network (EWA Network) og Pour Les Femmes Dans Les Médias (PFDM).