Følg trd.by på Snapchat

Følg oss på snap:

Legg oss til ved å peke kameraet ditt på spøkelset vårt, og trykk på skjermen!

«Partisan» får fortsettelse

Underholdning
Den prisbelønte krimthrilleren «Partisan» skal få ny sesong.

Første sesong av Viaplay-serien «Partisan» tok hjem pris i «årets drama»-kategorien under Canneseries. Nå blir det ny sesong.  Foto: Viaplay

De nye episodene skal ta fatt der den første sesongen sluttet, og regissør for Viaplay-thrilleren er også denne gangen Amir Chamdin.

– Jeg er veldig glad for å gjøre nok en sesong av «Partisan». Interessen og oppmerksomheten rundt serien har vært enorm, både i Sverige og internasjonalt. Derfor er det naturlig at vi fortsetter der sesong én sluttet. Jordnära, det økologiske jordbrukssamfunnet som vi elsker å hate, blir fortsatt et sentralt sted for handlingen, sier Chamdin via pressemeldingen.I den første sesongen møtte vi Fares Fares og Johan Rheborg i hovedrollene.

Anna Björk, Sofia Karemyr, Pelle Holmström, Ylvali Rurling, Linus Wahlgren, Emelie Garbers, Andreas Kundler og Thomas Holmin er blant skuespillerne som er klare for sesong to, som får premiere neste år.