Følg trd.by på Snapchat

Følg oss på snap:

Legg oss til ved å peke kameraet ditt på spøkelset vårt, og trykk på skjermen!

Ny podkastserie «skal utforske de mørkere sidene ved Bruce Waynes psykologi»

Underholdning
Batman entrer podkastbransjen. Nærmere bestemt er det manusforfatteren David S. Goyer som gjør det.

David S. Goyer har skrevet en rekke «Batman»-manus og trår nå snart til med podkasten «Batman Unburied». Foto:   Foto: Handout NTB kultur

Han skal stå bak historien samt produsere den kommende podkastserien «Batman Unburied», som ifølge den nye samarbeidstrioen Spotify, Warner Bros, og DC «vil utforske de mørkere sidene av Bruce Waynes psykologi».

Premieren vil stå i løpet av 2021.

– Jeg har lenge vært fan av podkaster hvor man kan høre på fortellinger, og har selv lett etter den rette historien. Å vende tilbake til Batman virker som den perfekte muligheten. Vi vil bruke lyduniversets unike fordeler til å grave dypere ned i marerittkarakterene fra skurkegalleriet, sier David S. Goyer.


Konspirasjonspodden reiser på turné - starter i Trondheim

Duoen bak den populære Konspirasjonspodden skal gi seg landeveien i vold, melder All Things Live.


Goyer trives i DV-universet, enten det er i form av TV-serier eller spillefilmer. For tiden leder han produksjonen av den nye Netflix-serien basert på Neil Gaimans «The Sandman», og tidligere har han skrevet «The Dark Knight»-trilogien – «Batman Begins» (2005), «The Dark Knight» (2008) og «The Dark Knight Rises» (2012) – for kinolerretet.

Han skrev også «Man of Steel», og hadde en penn med i «Batman v Superman: Dawn of Justice», så vel som å ha utviklet «Krypton», «Constantine» og «City of Demons» for ulike fjernsynskanaler.