Følg trd.by på Snapchat

Følg oss på snap:

Legg oss til ved å peke kameraet ditt på spøkelset vårt, og trykk på skjermen!

Hva er vel bedre enn så se en romantisk film med din utkårede på valentinsdagen?  Foto: George Rudy / Shutterstock / NTB Scanpix

7 romantiske filmer - perfekte til valentinsdagen

Underholdning
Valentinsdagen er her, og hva er vel ikke mer perfekt enn å kose seg i sofaen med venner, kjæreste eller familie mens du ser en romantisk film? Her kommer noen filmer du og dine kan kose dere med.

A Cinderella Story

«A Cinderella Story» er en amerikansk, romantisk komedie som er en modernisering av Askepott-eventyret. Hilary Duff, som spiller Sam Montgomery, blir dårlig behandlet av stemoren og hennes to stesøstre, og faren døde for mange år siden. Hun jobber hardt på kafeen stemoren overtok da faren døde.

En dag møter hun en gutt på en chat-side på internett, og faller for ham. Etter hvert innser hun at det er skolens meste populære gutt, nemlig Austin Ames, og dette finner hun ut på skoledansen. Sam drar fra ballet, men mister telefonen sin på veien. Austin, som ikke vet hvem han har chattet med, finner mobilen og starter sin leting etter «Askepott». Filmen kan du se på Netflix!

LES OGSÅ: «Game of Thrones» skapere skal lage «Star Wars»-filmer

P.S I Love You

«P.S I Love You» er også en amerikansk film med både romantikk og drama. Filmen handler om den unge enken Holly, som sørger over døden til hennes mann, Gerry. Holly oppdager at hennes avdøde mann har skrevet en rekke oppgaver til henne, som skal hjelpe henne med å komme ut av sorgen og finne seg selv. Filmen finner du både på Netflix, C More og TV2 Sumo.

LES OGSÅ: Disse seriene kan redde deg når du er syk

13 Going on 30

«13 Going on 30» er også en romantisk komedie, som handler om Jenna som er upopulær på skolen, og alt hun ønsker er å bli voksen. På hennes 13-årsdag får hun tryllestøv av bestevennen Matt, og våkner opp neste dag som en 30-åring. Hun er populær, og redaktør i et kjent moteblad. Hun sliter med å venne seg til å være 30 år gammel, for selv om hun har kroppen som en voksen, har hun fortsatt en mental alder på 13 år. Hun oppsøker sin tidligere bestevenn Matt, og følelser oppstår mellom dem. Det er bare ett problem: Matt skal gifte seg.

LES OGSÅ: Nordmenn brøt loven ved å se filmer gjennom Popcorn Time

Bridget Jones's Diary

«Bridget Jones's Diary» er en film basert på boken med samme navn. På første nyttårsdag våkner hun bakfull og fremdeles singel, og bestemmer seg for å begynne å skrive en dagbok. Hun lager seg nyttårsløfter, men noen ganger er det enklere å skrive nyttårsløfter enn å faktisk utføre dem. Filmen kan du se på for eksempel TV2 Sumo eller C More.

LES OGSÅ: Disse 10 seriene er på topp i Trondheim

Safe Heaven

«Safe Heaven» er en romantisk amerikansk thriller. Den handler om den vakre Katie som dukker opp i landsbyen Southport. Mange spekulerer over fortiden hennes og hvem hun egentlig er, men Katie vil ikke ha kontakt med noen. Etterhvert begynner hun å snakke med en som heter Alex, som hun blir stadig mer knyttet til. Filmen finner du på Netflix.

LES OGSÅ: Jazz har brukt over én million på Star Wars-effekter

The notebook

«The notebook» er en amerikansk romantisk dramafilm. Filmen starter på et eldrehjem i moderne tid, hvor en pasient leser til en annen pasient for å få henne til å huske. Året er 1940, og landsbygutten Noah møter Allie som kommer fra en velstående familie. Noah faller for Allie med en gang, og gjør mange sprø ting for at hun skal gå ut med han. Allie sier etter hvert ja, og de faller for hverandre. Sommeren begynner å ta slutt, og Allie skal starte på høyskole langt unna. Foreldrene til Allie er ikke så begeistret for at Allie er sammen med Noah, og Allie begynner å krangle med foreldrene sine. Så begynner Noah og Allie å krangle, og de slår opp. Etter mange år med sorg, dukker Allie opp utenfor huset til Noah... Filmen kan du se på HBO eller Netflix.

LES OGSÅ: Norsk vampyr-film snek seg inn på internasjonal toppliste

You've Got Mail

«You've Got Mail» er en romantisk komedie. Joe Fox og Kathleen Kelly bor og arbeider få kvartaler fra hverandre. De er begge i bokbransjen, men Kathleen er veldig imot Joe. Joe er sjef for bokkjeden Fox Books, og denne bokkjeden er en stor trussel for Kathleen sin lille bokkjede. Om kvelden møtes de på internett og chatter med hverandre, uten at noen av de er klare over hvem de chatter med.

Er det noe som engasjerer deg ekstra mye? Skriv til oss! Send debattinnlegg til trd.by@adresseavisen.no