Følg trd.by på Snapchat

Følg oss på snap:

Legg oss til ved å peke kameraet ditt på spøkelset vårt, og trykk på skjermen!

Ti interiørprofiler du bør følge på Instagram

Livsstil
Noen som får lyst til å pusse opp hjemme?

Det finnes mye bra inspirasjon på Instagram.   Foto: @bpatrickflynn og homepolish

Instagram er for mange en stor inspirasjonskilde når det kommer til blant annet mote, mat, reise og interiør.

Vi søkt litt for deg og funnet frem til åtte av våre interiør-favoritter. OBS! - det kan hende du får lyst til å pusse opp etter å ha bladd deg gjennom disse.


Dette får du for under to millioner i Trondheim sentrum

Er du på jakt etter en billig leilighet i sentrum kan du ikke forvente å få alt for mye plass å bevege deg på.


@hvitelinjer og @white.interior1

99 000 og 705 000 følgereStylist Katrine Lindgjerdet er bosatt på Heimdal, og styrer to interiørkontoer med til sammen over hele 800 000 følgere.Lindgjerdet vant «årets Gullfjær 2018», i en interiør-prisutdeling der hun var nominert i to kategorier. I tillegg er hun butikksjed hos Concret Interiør, som åpnet showroom i Fjordgata i februar.

@amberinteriors

758 000 følgereIfølge biografien til kontoen er Amber Lewis mor, designer, blogger, reality-tv-fan, cat wrestler (?), førskolelærer og sjef for nettbutikken Shoppe By Amber Interiors og livsstilsbloggen All sorts of.Bildene hun deler på kontoen er både fra hennes eget og andres hjem, og er nok til å få en hver person til å ville pusse opp hele huset.

Masse inspirasjon å hente!


Helle (30) og Jan Erik (30) liker ting andre ikke vil ha

Det er fargerikt på de førti kvadratene i Stavanger. – Det kan hende andre synes det ser rotete ut, men i mitt hode er det ryddig, sier Helle Navratil.


@mittlillehjerte

147 000 følgereTrønderkonto! Er du opptatt av å følge trendene, er dette definitivt en konto du må følge. Janne Iversen var blant annet en av fire finalister hos Gullfjæren interiør awards 2019 i kategorien «årets soverom».Janne har et vakkert hjem innredet i skandinavisk stil med klassiske designikoner. Her kombineres svart-hvitt med blåtoner og jordfarger. Resultatet er et hjem fullt av godbiter og personlighet.


Bjørnar (30): – Hadde aldri trodd jeg skulle bli interessert i design og antikviteter

Bjørnar Jemne går på bruktjakt flere ganger i uken. Her er hans beste tips.


@em_henderson

807 000 følgereEmily Henderson er stylist, forfatter av New York Times' bestselgende bok «STYLED», tv-personlighet og grunnlegger av stilbloggen Style by Emily Henderson.Det finnes det ingen tvil om at dama har god peiling på interiør. Hun deler bilder av lekre løsninger til både barnerom og alle andre rom for den saks skyld.


Tuva (33) og Mats (33) har fått det fint, uten å legge for mye penger i interiøret

Paret tok utgangspunkt i den knallgrønne stekeovnen da de skulle finne farger til leiligheten.


@spire.interior

6 200 følgereDu trenger ikke ha hundretusener av følgere for å kunne inspirere! Dette er nok en trønderkonto, der Pernille og Andreas også tilbyr interiørdesign og fargeveiledning for andre på oppdrag.I starten av mars 2019 fikk de prisen for «årets fargerike profil» under Gullfjæren interiør awards 2019. Med andre ord - her kan du få god fargeinspirasjon!


Er det litt kjedelig på jobben? Da kan du bli inspirert av denne gjengen!

Her har du noen kontorer litt utenom det vanlige.


@homepolish

1,9 millioner følgereHomepolish viser en stor samling av designprosjekter utført av de omtrent 500 designerne som jobber i designerkollektivet.På Instagram deles det bilder av alle de ulike prosjektene utført av de ulike designerne, og det er derfor masse variasjon stilmessing. Noe for en hver smak.


Hjemme hos interiørstylist Hege: – Bare sofaen på stua er kjøpt ny

Hjemmet til gründer og interiørstylist Hege Magreth Åbelvold og familien er så fullt av sjel, historie og overraskelser, at man ikke kan annet enn å la seg inspirere.


@sveabakken_funkis

18 700 følgereVegard og Jahn deler et funkishus sammen med hund og katt i Hommelvik, og deler jevnlig bilder av fine detaljer fra hjemmet sitt.Her er det mange delikate farger om hverandre, og store mengder grønne planter. Hvem liker vel ikke det?


På møbeljakt? Her kan du gjøre bruktkupp i Trondheim

Om du akkurat har flyttet eller er gira på forandring, kan brukte møbler som ikke koster skjorta være tingen.


@grantkgibson

125 000 følgereInteriørdesigner Grant K. Gibson deler arbeidene sine med sine følgere.


Se dette innlegget på Instagram

San Francisco kitchen

Et innlegg delt av Grant K. Gibson (@grantkgibson)


Magasinet ELLE Decor har omtalt arbeidet hans som «eklektisk, livlig og en fryd for øyet», og han flere ganger blitt omtalt som en designer to watch.


Motespalte: Inn i klesskapet

Viktoria er en levende fargeklatt: - Jeg er som en kråke. Alt som glitrer tar jeg til reiret

"Klesskapet er et fristed. Mange kler seg for å passe inn og det syns jeg er synd." Viktoria tar avstand fra motebildet, og kler seg med glitter, mønstre og knalle farger, nesten på kanten til de komiske i følge henne selv.


@bpatrickflynn

117 000 følgereInteriørdesigner Brian Patrick Flynn forvandler vann til vin boligstyling-messig, og deler arbeidsprosessene med sine mange følgere.Flynn har også vært med i flere tv-programmer, der han styler hus som pusses opp.