Følg trd.by på Snapchat

Følg oss på snap:

Legg oss til ved å peke kameraet ditt på spøkelset vårt, og trykk på skjermen!

Lars Vaular er klar for å spille på Festningen.   Foto: Sara Angelica Spilling

Ny artist klar for Festningen: - En publikumsfavoritt siden han regjerte hitlistene i 2010

Aktuelt
Lars Vaular kommer til Trondheim i slutten av august og skal spille på Festningen.

Festivalen fortsetter å slippe artister, og onsdag ble det klart at Lars Vaular skal stå på scenen når det hele braker løs 28. - og 29. august.

Lars Vaular debuterte som soloartist med «La Hat - Et nytt dagslys...» i 2007 etter å ha vært en del av duoen Tier’n og Lars. Låtskriveren og rapperen står bak låter som «Rett opp og ned» og «Kroppsspråk».- Lars Vaular har vært en publikumsfavoritt siden han regjerte hitlistene i 2010 med «Rett opp og ned», og satt en helt ny standard for norsk hiphop med albumutgivelsen «Helt om natten, helt om dagen» samme år. Siden har han markert seg som en av Norges største artister, og har gjennom samarbeid med artister som Kamelen, Astrid S, Bjørn Eidsvåg, Unge Ferrari og Myra befestet sin posisjon som en artist som både transenderer sjangre og generasjoner - hvilket har gitt han fem Spellemannspriser og hedersprisen på P3 Gull, skriver Festningen i ei pressemelding.

Lars Vaular er klar for Festningen-festivalen.   Foto: Helene Kjærgaard/TV 2

Vaular har 500 konserter på CV-en sin og i oktober ga han ut albumet «Flere steder alltid».

Det er fra før av kjent at The Chainsmokers og Astrid S er booket til festivalen.


Astrid S er klar for Festningen-festivalen

Trønderen kommer til Trondheim på sensommeren for å spille på Festningen.


Tirsdag uttalte kommunikasjons- og markedsansvarlig for Festningen, Rachel Nordtømme, at det hittil er solgt mellom 8000 og 8500 billetter til årets festival. I fjor var det 14 000 publikummere på festivalområdet hver dag.