Følg trd.by på Snapchat

Følg oss på snap:

Legg oss til ved å peke kameraet ditt på spøkelset vårt, og trykk på skjermen!

Nye Sherlock Holmes-eventyr på gang

Kultur
Nye fortellinger om privatdetektiven Sherlock Holmes er på gang etter at det er inngått en avtale mellom Storytel og The Conan Doyle Estate.

Holmes har hatt mange ansikt: Her er Benedict Cumberbatch, som Sherlock Holmes.  Foto: Arkivfoto / AP

Fortellingene kommer først til å utgis som lydbok.

Bak de nye historiene står roman-, film og TV-forfatteren Antony Horowitz, som fra før har gitt oss Sherlock Holmes-romanene «House of Silk» og «Moriarty». Han har også skrevet nye bøker om James Bond og manus til TV-seriene «Mord og mysterier» og «Foyle's War».Til sammen skal det vanke tre nye fortellinger om detektiven – hvis opprinnelige opphavsmann er Sir Arthur Conan Doyle.

«Dette kommer til å bli Sherlock Holmes fra et svært annerledes perspektiv, helt i bøkenes ånd – som jeg alltid har elsket – men med alle mulige uventede utvidelser av narrativ og ståsted hos Conan Doyle. Jeg er glad for å samarbeide med Storytel som har et svært stort publikum over hele verden. For meg er prosjektet et eventyr i seg selv», sier Anthony Horowitz via pressemeldingen.

Lanseringen planlegges for 2022 og ifølge Storytel pågår allerede nå diskusjoner rundt bokutgivelser, film og TV-prosjekter.