Følg trd.by på Snapchat

Følg oss på snap:

Legg oss til ved å peke kameraet ditt på spøkelset vårt, og trykk på skjermen!

Har det som skal til for å kunne tre inn i «Mad Max»-rolle: Anya Taylor-Joy.   Foto: Joel C Ryan / AP

Anya Taylor-Joy inn i «Mad Max»-universet

Kultur
Anya Taylor-Joy skal spille rollen som Imperator Furiosa i en ny «Mad Max»-film som utspiller seg før hendelsene i «Mad Max: Fury Road».

Det er Variety som melder om nykommeren i rollen som tidligere har vært Charlize Therons.

Anya Taylor-Joy får selskap av Chris Hemsworth og Yahay Abdul-Mateen II, og det er George Miller som stiller seg bak regiroret igjen – denne gangen for å gå tilbake i tid i det nye «Mad Max»-eventyret.


Disney dropper kinovisning – sender nok en film rett i strømmetjenesten

Disney og Pixars nye animasjonsfilm «Soul» går rett til strømmetjenesten Disney+, og følger dermed etter «Mulan».


Miller har i et intervju med New York Times fortalt at han har lett etter en skuespiller i 20-årsalderen som kan spille Charlize Therons rolle. Han slet imidlertid med å finne en god nok erstatter, derfor vurderte han lenge å bruke Theron igjen – og gjøre henne yngre ved hjelp av spesialeffekter.

Men nå har han altså funnet en verdig arvtaker: Anya Taylor-Joy (24) som går fra et ganske annet landskap enn vi sist så henne i. Mange fikk med seg rolleprestasjonen hennes i den nye filmatiseringen av Jane Austens «Emma», som fikk premiere tidligere i år.