Følg trd.by på Snapchat

Følg oss på snap:

Legg oss til ved å peke kameraet ditt på spøkelset vårt, og trykk på skjermen!

Skjermdump av hjemmesiden til Harper's Bazaar Arabia, som kan skilte med tre generasjoner Jenner/Webster på sin kommende forside.  

Ny Kardashian-kvinne debuterer tidlig på magasinforside

Kultur
Stormi Webster poserer på sin første glossy magasinforside, bare 17 måneder gammel.

Stormi er nyeste blad i Kardashian/Jenner-klanen som inntar plassen foran kamera, melder People. Vesla er datter av modellen og forretningskvinnen Kylie Jenner (21), mens faren er den norgesaktuelle rapperen Travis Scott - som heter Webster til etternavn.


Kylie Jenners hudpleieserie får kritikk fra fansen

Kylie Jenners nye hudpleieserie får dårlig tilbakemelding fra hennes egne fans allerede før offisiell lansering, hovedsakelig fordi den inneholder valnøtt.


Stormi stiller sammen med mamma Kylie og bestemor og klanoverhode Kris Jenner opp for magasinet Harper's Bazaar Arabia. Dette skal ifølge bladet selv være første gang de tre lar seg avbilde sammen – og alle, inklusive babyen, er iført Dolce & Gabbana.


Se dette innlegget på Instagram

Thank you so much @harpersbazaararabia!! Such an honor to be on the cover of the July/August issue... three generations !!! @kyliejenner  @HarpersBazaarArabia Editor-in-Chief: Salma Awwad @salmaawwadofficial Photography: Morelli Brothers @morellibrothers #Repost @harpersbazaararabia: "Women On Top: @krisjenner and @kyliejenner have permanently transformed our cultural landscape and unapologetically influenced modern-day life with their profound impact on pop culture. But what’s their magic formula? The Instagram juggernauts reveal all in the July/August issue of #HarpersBazaarArabia. Tap the link in our bio to read the full interview. لقد غيرت كل من كريس كايلي جينر معالم مشهدنا الثقافي بشكل دائم وتركتا بكل جرأة أثراً في حياتنا اليومية المعاصرة. وذلك من خلال الأثر العميق الذي تركتاه في ثقافة البوب، فما هي خلطتهما السحرية؟ تكشف هاتان العملاقتان في عالم الإنستغرام كل ما بجعبتهما في عدد مجلة هاربرز بازار أريبيا لشهر يوليو وأغسطس. لقراءة المزيد الرابط في أعلى الصفحة Editor in Chief: @salmaawwadofficial Photographers: @morellibrothers Stylist: @gemmalouisedeeks Calligrapher: @angelabardakjian" Glam by @etienneortega and @jorgeserranohair

Et innlegg delt av Kris Jenner (@krisjenner)


Bazaars sjefredaktør Salma Awwad hevder på hjemmesiden til sitt eget blad at bildet, som er et av flere forsidemotiver, ble til ved «en tilfeldighet»:

– På settet til Harper's Bazaar Arabias juli/august-fotografering dukket den søteste gjesten vi noensinne har sett uventet opp. Kylie bringer spontant med seg et år gamle Stormi på settet, haler ut en liten, leopardmønstret Dolce & Gabbana-kjole fra bagen (som tilfeldigvis matcher det vi skal fotografere helt perfekt), og vips – så er historie skrevet, heter det fra Awwad.

Kris Jenner og Kylie Jenner lar seg også intervjue av bladet om familie, berømmelse, feminisme og ifølge omtalen «hvordan de ble to av de mest myndiggjorte kvinnene gjennom tidene».

Kylie Jenner tok med seg datteren Stormi, som hun har med Travis Scott, helt "tilfeldig" på en forsidefotografering.   Foto: Charles Sykes/AP

Kylie Jenner har ingen betenkeligheter lenger med å vise frem datteren, selv om hun for et år siden slettet flere bilder av Stormi fra Instagram. I intervjuet sier hun at oppveksten har preget hvordan hun selv er som mor.

– Helt ærlig husker jeg ikke en tid der jeg hadde noe privatliv, fordi vi startet realityserien vår da jeg var ni år gammel. Jeg føler at jeg bare vokste opp i den, og fant meg en livsstil som føles komfortabel. Selvsagt er det anledninger hvor du føler at privatlivet ditt blir invadert. Men jeg tror jeg har lært hvordan jeg trekker meg unna når det er nødvendig.


Time Magazine: Dette er internettets mektigste

Speil, speil på veggen der, hvem er mektigst i internettets hær?