Følg trd.by på Snapchat

Følg oss på snap:

Legg oss til ved å peke kameraet ditt på spøkelset vårt, og trykk på skjermen!

Uka avslører at Emilie Nicolas kommer til Storsalen i Oktober.  Foto: Lasse Fløde

Firedobbel Spellemannsvinner kommer til Uka

Kultur
Senest under Trondheims Jazzfestival ble konserten hennes i Nidarosdomen utsolgt allerede første dag. Nå er Emilie Nicolas klar for årets Uka.

- Det vil bli mye fest og moro under Uka-19, men med denne konserten ønsker vi å tilby en kontrast. Med sittende konsert og fjorårets beste norske album ser vi frem til en magisk konsert i Storsalen, sier Gjermund Halsa Øyri, SaSp-sjef (konsertsjef for Samfundet) for Uka-19.

Senest under Trondheim Jazzfestival ble konserten til Emilie Nicolas i Nidarosdomen utsolgt allerede første dag. Under den kommende høstturneen introduserer også Nicolas Storsalen en annerledes konsertopplevelse; hele konserten vil foregå sittende.


Artistslipp til årets Uka - feirer tiårsjubileum i Storsalen

- Jeg kjenner at jeg både gleder og gruer meg, sier John Olav Nilsen.


Firedobbel Spellemannsvinner

Fra hun ga ut «Pstereo» i 2013 har Emilie Nicolas vært en yndling, både for kritikere og publikum. Albumet «Tranquille Emile» kom omsider høsten 2018, og toppet listene landet rundt. Dette albumet ga henne også to spellemannspriser for henholdsvis «Årets album» og «Årets popartist», som gjør henne til en av få artister som har vunnet noe for alle sine utgivelser, med sine to tidligere priser for debutalbumet «Like I’m a Warrior» fra 2013.

Hun har studert ved den godt kjente jazzlinja ved NTNU, og var også et av de grunnleggende medlemmene i jazztrioen GURLS. Nicolas er kjent for sine særegne tekster og serverer både pop, RnB og elektronika pakket inn i jazzens verden.


Unge Ferrari til festival i Trondheim

Kort tid etter to stappfulle konserter i Storsalen, lanserer Pstereo at Unge Ferrari også kommer til Marinen i sommer.


Disse er klare så langt

Årets Uka arrangeres 3. til 27. oktober, og Nicolas skal opptre i Storsalen 18. oktober. I tillegg til konseptet Uka Live! med humoristene Christian Mikkelsen, Maria Stavang, Jonna Støme og Martin Lepperød i Storsalen har festivalen så langt sluppet John Olav Nilsen & Nordsjøen (Storsalen) og Sigrid (Dødens dal).


Svensk popstjerne til festival i Trondheim

- Så langt har vi mange kule mannfolk, og da skulle det bare mangle at vi også fikk ei råkul dame.