Følg trd.by på Snapchat

Følg oss på snap:

Legg oss til ved å peke kameraet ditt på spøkelset vårt, og trykk på skjermen!

Superstjernen Justin Bieber har turnert hele tenåringslivet sitt og fram til 2017 og sier han ble deprimert under den siste turneen. Her fra opptredenen i Oslo i 2015, der han etter en låt rev av seg mikrofonen og gikk av scenen på Chateau Neuf. Mange hundre gråtende jenter sto himmelfalne og forbannede igjen.   Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Tungsinnet Justin Bieber med pause fra musikken

Kultur
Det canadiske popfenomenet Justin Bieber innrømmer at han har pause fra musikken fordi han sliter med sin mentale helse.

Den 25 år gamle superstjernen erkjenner i et innlegg på Instagram at fansen har rett i at han så både deppa og uengasjert ut på den tredje turneen sin 2016 og -17. Deretter skriver han at han innser nå at han ikke klarer å gi fansen det de fortjener. Nå er han i en prosess der han forsøker «å ikke falle fra hverandre».– Jeg har lett, søkt, prøvd og feilet som de fleste av oss gjør. Jeg er nå veldig konsentrert om å fikse noen av de dyptgående problemene jeg har, i likhet med de fleste av oss, så jeg ikke faller hverandre, slik at jeg kan opprettholde ekteskapet mitt og være den faren jeg vil være, skriver Bieber. I november bekreftet han at han har giftet seg med den amerikanske modellen Hailey Baldwin.


«Peter» (23) mistet ungdomstiden til dataspill. Så kom jenta på bensinstasjonen og endret alt

Tilbakeblikk: Mange tenker på penger når det er snakk om spillavhengighet. For «Peter» var dataspillenes verden flukten fra virkeligheten.


Baldwin har for øvrig svart på innlegget med at hun «elsker ham så mye at det gjør vondt».

– Musikk er veldig viktig for meg, men ingenting kommer foran familien min og helsen min, skriver Bieber videre.

Han lover imidlertid å komme sterkt tilbake så snart som mulig med et «kick ass-album».

Hans fjerde album «Purpose» ble fulgt opp med en turné med samme navn, en av de mest innbringende konsertturneene i verden. Den ble imidlertid avbrutt før han hadde fullført 15 av konsertene. Bieber oppga da at han var deprimert og utbrent. Etter det har han gitt ut to singler.


Ina (23) er kronisk syk. Problemet er at ingen ser det: – Jeg er ikke «bare sliten»

Hvordan føles det å være så utmattet og energiløs at du ikke takler hverdagen, men ingen tror deg? Det kjenner Ina Møller (23) på daglig.