Følg trd.by på Snapchat

Følg oss på snap:

Legg oss til ved å peke kameraet ditt på spøkelset vårt, og trykk på skjermen!

Viaplay planlegger TV-serie om Billy The Kid

Underholdning
Viaplays nye originalserie skal skildre Det ville vestens kanskje mest berømte lovløse.

I serien skal vi følge Billy The Kid fra slummen i New York til New Mexico – og videre rundt om i Det ville vesten.  Foto: HO

I sommer starter nemlig innspillingen av «Billy The Kid», en serie skrevet og produsert av Michael Hirst – mannen som er kjent for å stå bak store serieproduksjoner som «Elizabeth», «The Tudors» og «Vikings».

Planen er at Billy skal ri inn på skjermene i regi av Viaplay i løpet av 2022, og innspillingen skal finne sted i Calgary. Totalt er det åtte episoder på tegnebrettet, og det planlegges et både episk og romantisk eventyr, fremgår det i pressemeldingen.– Billy The Kid har vært en helt for meg siden barndommen. Jeg vokste opp i nordre England, men det hadde ikke noe å si. Billy var en spesiell type lovløs. Han var så ung og likte ikke å ta liv eller rane for det materialistiske. Han var en lovløs i store deler av livet sitt, men han ønsket aldri å være det. Han var født inn i en fattig, irsk familie og ville bli en vanlig amerikaner, men fikk aldri muligheten, forteller Hirst.

I serien skal vi følge Billy The Kid fra slummen i New York til New Mexico – og videre rundt om i Det ville vesten.