Følg trd.by på Snapchat

Følg oss på snap:

Legg oss til ved å peke kameraet ditt på spøkelset vårt, og trykk på skjermen!

Mange mister HBO Nordic

Underholdning
Har du en viss type TV eller bruker Sony PlayStation 3, er du «ille ute».

En rekke brukere vil få problemer med å strømme serier som for eksempel «Game of Thrones» fremover.  Foto: NTB

Strømmetjenesten kutter nemlig støtten for en rekke Samsung-TV-er og Sony PlayStation 3. Det skriver dinside, og HBO selv bekrefter endringen til danske flatpaneldk.Dette betyr at brukere som en viss type TV-modell eller PlayStation 3, ikke lenger får tilgang til HBO Nordic-appen. Disse må benytte seg av andre løsninger, som Google Chromecast, Apple TV, PlayStation 4 eller koble PC-en til TV-en.

– Foruten PlayStation 3 gjelder også Samsung Orsay, 2012–2015. De berørte brukere fikk beskjed om dette i november i fjor, og oppdateringen har nettopp trådt i kraft, uttalte strømmeselskapet i januar.

Samsungs nettsider kan du se hvilke modeller det gjelder under Samsung Legacy Plattform.