Følg trd.by på Snapchat

Følg oss på snap:

Legg oss til ved å peke kameraet ditt på spøkelset vårt, og trykk på skjermen!

Simon Bassett (Regé-Jean Page) og Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) har en plan i "Bridgerton". Foto: Liam Daniel/Netflix  Foto: LIAM DANIEL/NETFLIX

Det blir mer «Bridgerton» på Netflix

Underholdning
Nylig kom nyheten om at bokserien som den populære Netflix-serien «Bridgerton» baserer seg på, blir tilgjengelig på norsk. Det stopper ikke der.

Bøkene fra Julia Quinn er utgangspunktet for «Bridgerton»-serien som har gitt seerrekorder for Netflix. Og nå fortsetter kostymedrama-feberen på strømmetjenesten – som melder at en sesong to skal få svinge seg på TV-skjermene.

«Vårt lille samfunn er fylt med det siste av sladder, og det er derfor min ære å formidle til deg: Bridgerton kommer tilbake for en andre sesong. Jeg håper du har spart en flaske ratafia for denne anledningen», heter det i pressemeldingen som er lett inspirert av seriens sladderskribent, Lady Whistledown.


Denne Netflix-serien er på topp i hele 76 land

Er du blant dem som har fått med seg TV-serien «Bridgerton»? Da er du ikke alene.


«Bridgerton»-serien følger blant andre Daphne Bridgerton (spilt av Phoebe Dynevor) som gjør entré i sosietetskretser i 1800-tallets England. Her møter hun hertug Simon Bassett (Regé-Jean Page), noe som skal bli svært betydningsfullt for dem begge.

Bøkene om familien Bridgerton teller så langt åtte i antallet, men bok ni ventes i løpet av våren 2021.