Følg trd.by på Snapchat

Følg oss på snap:

Legg oss til ved å peke kameraet ditt på spøkelset vårt, og trykk på skjermen!

Fulle garderobeskap: Kardashian/Jenner-familien lanserer nettbutikk der de selger sine egne, brukte klær, sko og vesker. Her er Kim Kardashian og Kendall Jenner under Emmy-utdelingen i september  Foto: Chris Pizzello / AP

Nå kan du handle klær direkte fra garderobene til Kardashian-familien

Livsstil
Lyst på et skopar eid av Kylie, eller en veske båret av Kim? Kardashian/Jenner-klanen starter bruktbutikk på nett.

Det siste tiåret har Kardashian-Jenner-West-familien ikke bare bidratt til underholdning, men også innen skjønnhet og mote.

Allerede i 2006 startet de tre eldste søstrene klesmerket Dash, og siden den gang har det vært en rekke egne sminkemerker, kleskolleksjoner i samarbeid med andre, og det siste nye: Kim Kardashian sitt eget «shape up»-undertøy Skims, som angivelig skal ha bli solgt for millioner av kroner kort tid etter lansering.

Fredag lanserer familien også en helt ny nettbutikk - Kardashian Kloset.


Ny butikk åpnet i Midtbyen: - Den første i Trondheim

- Vi har fortsatt troa på Midtbyen. Trondheim blir ikke spennende for verken oss eller turister om det kun skal være senterbutikker utenfor byen.


Chanel, Dior og Gucci

Søndag forrige uke avslørte overhodet i familien, Kris Jenner, lanseringen av nettbutikken på Instagram. Der skrev hun at folk for første gang skal kunne handle direkte fra garderobeskapene til familiemedlemmene.I skrivende stund har nettbutikkens egen Instagram-konto over 42 000 følgere, og bilder av vesker, sko og kjoler fra dyre merker er allerede delt. Blant annet er et matchende sett og en Gucci-veske eid av Kylie Jenner lagt ut på kontoen.


Lei av å kaste klær? Her er redesign-Sophias syv beste tips

Sophia Johansson hos Prisløs mener det er unødvendig å kaste ødelagte klær. Har du ei bukse med hull i eller en jakke som mangler en knapp? Her er hennes beste tips til hvordan du kan gi klesplagget nytt liv.


Solgt brukt før

Det er ikke første gang Kardashian-familien selger antrekk, sko eller vesker fra sin egen garderobe. Kim Kardashian har for eksempel samarbeidet med flere veldedige organisasjoner, der hun har solgt klær på Ebay til inntekt for veldedighet.

Ifølge den begrensede informasjonen på nettbutikkens Instagram-konto, vil selve lanseringen være fredag klokken 18.00 norsk tid.

Normalt sett vil brukte klær bli solgt for en lavere pris enn nye. Spørsmålet er; vil disse klærne rett og slett bli dyrere, nettopp fordi de er brukt av de kjente søstrene?


Festivalmote på Festningen: - Vi vil bringe både Tomorrowland og Coachella til Trondheim

Et siste blaff av trøndersommer - et siste blaff av festivalmote!