Følg trd.by på Snapchat

Følg oss på snap:

Legg oss til ved å peke kameraet ditt på spøkelset vårt, og trykk på skjermen!

Janne Iversen poster inspirasjon fra hjemmet sitt i Trondheim under navnet @mittlillehjerte.  Foto: Janne Iversen

Disse fem trønderske interiørkontoene vil hjemmet ditt elske

Livsstil
Skal du pusse opp hjemme? Da bør du sjekke ut disse fem megafine Instagram-kontoene.

Sulten på inspirasjon? På Instagram kan du velge og vrake i inspirerende hjem, ja, det kan nesten bli for mye av det gode noen ganger. Lukseriøse penthouse-leiligheter i New York kan være fine å se på, men kanskje ikke like enkle å kopiere hvis du må forholde deg til et budsjett, og har langt færre interiørbutikker tilgjengelig.

For å gjøre jakten litt enklere har vi funnet fem inspirerende damer som poster bilder fra Trøndelag.


Er det litt kjedelig på jobben? Da kan du bli inspirert av denne gjengen!

Her har du noen kontorer litt utenom det vanlige.


@mittlillehjerte

Janne Iversen

Er du opptatt av å følge trendene, er dette definitivt en konto du må følge. Janne har et vakkert hjem innredet i skandinavisk stil med klassiske designikoner. Her kombineres svart-hvitt med terrakotta, pudderrosa og blått. Resultatet er et hjem fullt av godbiter og personlighet - akkurat sånn vi liker det.

Dette er det hotteste på interiørfronten akkurat nå

- Bland nytt og gammelt, med store interiørdetaljer som tar litt plass i rommet, sier interiørkonsulenten.
@martheeidahl.no

Marthe Eidahl

Hjemme hos Marthe går den lyse, skandinaviske stilen og innslag av farger hånd i hånd. Denne dama er over gjennomsnittet interessert i interiør og design - det bærer kontoen hennes preg av. Her er det med andre ord bare å følge med!

Sigurd (19) bygget studenthybelen sin selv

Da Sigurd Randby kom inn på arkitektstudiet på NTNU, fikk han den perfekte unnskyldning for å snekre sitt eget minihus.
@ssevjen

Sylviann Sandvik

Moderne, nordisk og skandinavisk design i kombinasjon med innslag av tre og naturlige elementer må jo bare bli bra. Sleng på svarte kontraster og rene linjer i fargetoner som hvitt og grått - og dette er den perfekte konto for deg som vil ha et moderne og minimalistisk hjem. Sylviann blander DIY med dyre designklassikere med en stødig hånd. Her er det garantert inspirasjon å hente for de fleste av oss.

Over 70 skuelystne besøkte minihuset til Sondre (27) på Svartlamoen

Minihusbevegelsen vokser i hele landet, også i Trøndelag. Denne uken kom interesserte fra hele Norge for å lære mer om boformen - selv om den i utgangspunktet er ulovlig.
@trudefosseide

Trude Fosseide

Trude er boligstylist, og har innredet hjemmet med en stor dose kreativitet og kjærlighet. I 2016 deltok hun i magasinet Bolig Pluss sin konkurranse om Norges vakreste hjem, og mange falt nok pladask for stilen hennes. Det skjønner vi godt. Er du glad i en eklektisk miks av nye og gamle designklassikere og vintageskatter, er dette definitivt en konto du bør se nærmere på.

10 matprofiler du bør følge på Instagram

Advarsel: Du kommer til å bli sykt sulten!
@presthusvestre

Kristin Onsøien

Kristin pusser opp en gammel gård fra slutten av 60-tallet. Hun beskriver det selv som en "neverending story", men hvis det betyr stadig mer inspirasjon, er det kanskje fint for oss? Her finner du en gjennomtenkt miks av nytt og gammelt. Kombinasjonen av tradisjon, ny design, bondeantikviteter (ja, det funker faktisk også for oss under 40!) og kreative DIY-prosjekter, er rett og slett superfin.

Er det noe som engasjerer deg ekstra mye? Skriv til oss! Send debattinnlegg til trd.by@adresseavisen.no

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert i 2017, men deles til glede for nye lesere.