Følg trd.by på Snapchat

Følg oss på snap:

Legg oss til ved å peke kameraet ditt på spøkelset vårt, og trykk på skjermen!

Ensom på julaften? Her kan du feire med andre!

Livsstil
Har du ikke noen å feire jul sammen med? På disse stedene kan du få både mat, selskap og forhåpentligvis julestemning.

  Foto: IVAR MØLSKNES

Det finnes flere steder man kan feire jul i Trondheim dersom man ønsker å være sammen med andre i lignenede situasjon. Under finner du organisasjoner og privatpersoner som arrangerer felles julaften i byen.

Følg trd.by på Facebook

Blå Kors

Hvor? Blussuvollsbakken 20.

Blå Kors i samarbeid med Kvilhaugen Gård inviterer til minJUL, som er et gratis arrangement for barn og unge i Trondheimsområdet. Det er lov til å ta med foreldre, søsken eller andre. Her får man julemat, går rundt juletreet, diverse underholdning, gaveutdelig og kanskje kommer nissen. Arrangementet starter klokken 14.00 på julaften og varer til 18.00. Påmelding skjer via Facebook, SMS til prosjektleder Gurpreet Kaur på tlf 920 58 219 eller e-post: Gurpreet.kaur.dhesi@blakors.no.

Redd for dårlig samvittighet i julen? Et par treningsøkter kan holde

Kirkens bymisjon

Hvor? Kongens gate 5

For 11. gang inviterer Kirkens bymisjon i samarbeid med Adresseavisen, Scandic Nidelven Hotell, Scandic Solsiden Hotell, Britannia hotell, Håndverker'n, Ringnes, Evento, Retura og flere til Julegjestebud i Vår Frue kirke på julaften. Her kan man få gratis julemat, underholdning og fellesskap. Det er ingen påmelding, og man kan komme og gå som man ønsker. Trenger du skyss til og fra arrangementet, ta kontakt innen 22. desember på telefon 46623599. Arrangementet starter klokken 15.00 og slutter med fakkeltog klokken 22.30.

8 ting vi gleder oss til i førjulstida

Finn venner på Finn

Flere familier og privatpersoner har lagt ut innlegg på Finn.no, Facebook og VG hvor de inviterer personer som ikke har noen å feire jul sammen med hjem til seg. Dessuten arrangerer privatpersoner i Melhus julaften på en stor gård, hvor de har plass til 80 gjester. Kanskje noen av disse innleggene vekker interesse?

Ensom? Slik kan du få deg venner i Trondheim

Ila Brannstasjon

Ila Brannstasjon holder åpent fra klokken 18.00 på julekvelden. Det blir lett servering som snacks og potetgull. "Alle er velkommen om det er for et lite glass brus eller bare vil dele denne kvelden i en litt mer uformell setting hvor vi ikke gjør så mye ut av selve kvelden", skriver arrangørene på sin Facebook-side.