Følg trd.by på Snapchat

Følg oss på snap:

Legg oss til ved å peke kameraet ditt på spøkelset vårt, og trykk på skjermen!

Lene Marie (27) fra Trondheim er nominert til samme pris som Sophie Elise

Aktuelt
- Jeg ser ikke på meg selv som en typisk influencer, sier Lene Marie Gåsbakk fra Trondheim.

Lene Marie Gåsbakk fra Trondheim er nominert i kategorien livsstil i Vixen Awards 2019.   Foto: Privat

27-åringen har rundt 23 400 følgere på Instagram-kontoen sin, der hun deler bilder og videoer fra hverdagen sin sammen med hundene og forloveden sin. De aller fleste bildene er tatt ute i naturen.

- Vi har en aktiv livsstil og er mye på tur. Vi bruker Bymarka, og egentlig Norge generelt, veldig mye. Har vi ei frihelg, bruker vi den til å dra på tur, sier Lene Marie.
Marte (24) har fått tilsendt nakenbilder fra over 30 personer

Marte Urke Antonsen (24) har et mål om å gjøre 100 innsendte nakenbilder fra Instagram, om til et større kunstprosjekt.


Nominert i livsstil

Nå er hun nominert som årets influencer innenfor kategorien livsstil i Vixen Awards 2019 - en kåring av Norges beste influencere. På sine nettsider skriver Vixen at årets influencer innen livsstil tar hverdagen på kornet og er tett på livet på både godt og vondt, gjerne med en personlig og uformell tone.Lene Marie er nominert sammen med 19 andre influencere, deriblant Sophie Elise Isachsen, Isabel Raad og Caroline Berg Eriksen. Nominasjonen var slettes ikke forventet.

- Jeg ble jo litt satt ut da venninnen min ringte og fortalte det. Jeg trodde Vixen kun var for bloggere, men det er utrolig hyggelig å bli lagt merke til, mener Lene Marie, og legger til;

- Det er veldig rart å se sitt eget navn sammen med så mange kjente folk. Mange av dem har jo vært kjent for meg i mange år.


Sofie (24) om julestresset: - Jeg føler med alle som bekymrer seg for å få endene til å møtes

Det verste med jula er stresset og bekymringene som kommer rundt juletider, ifølge Sofie Nilsen.


Flere følgere

I løpet av det siste året har Instagram-kontoen hennes vokst veldig, ifølge Lene Marie.

- Jeg ser ikke på meg selv som en typisk influencer, men håper jeg kan inspirere noen til å komme seg opp av sofaen. Det siste året har antall følgere doblet seg. Det synes jeg er veldig morsomt.I tillegg til livsstil, deler Vixen ut priser i kategorier som årets stjerneskudd, årets business og folkets favoritt. Finalistene i de ulike kategoriene offentliggjøres 20. januar, og vinnerne kåres under prisutdelingen på Gamle Logen i Oslo 31. januar.

- For min egen del forventer jeg ikke så mye, men jeg har forventninger om at det skal bli en bra kveld. Det blir morsomt å høre om hvordan de andre jobber med det samme, sier Lene Marie og smiler.Til daglig jobber hun som markedsansvarlig hos Høyer i Trondheim.

- Også her blir det mye fotografering og sosiale medier, men jeg liker veldig godt å jobbe med nettopp det og ser ikke for meg å slutte med det første.