Følg trd.by på Snapchat

Følg oss på snap:

Legg oss til ved å peke kameraet ditt på spøkelset vårt, og trykk på skjermen!

Nå er Tale Maria Krohn Engvik - Helsesista - ute med boken "#vågåvære", som Cappelen Damm sikret seg etter budkrig, og singelen "Godnattsangen" på Spotify.  Foto: Håkon Mosvold Larsen/NTB scanpix

Helsesista klar med bok – og nattasang

Aktuelt
Tale Maria Krohn Engvik – mer kjent som Helsesista – bokdebuterer.

I «#Vågåvære», ute fredag, tar hun ifølge forlaget Cappelen Damm opp temaer som mange barn og unge – så vel som foreldrene deres – lurer på. Hun tar utgangspunkt i spørsmål og erfaringer delt fra unge, og svarer med konkrete tips, råd og egne livserfaringer.


Skurken i «The Batman» er klar

Skuespiller Paul Dano (35) skal spille rollen som skurken The Riddler i den nye Batman-filmen.


– Det er så lett å tenke at alle andre har det bra, og at du er helt alene om å føle det du føler. Jeg håper at denne boken kan bidra til at du føler deg mindre alene om å ha det slik du har det, og at uansett hva du går gjennom, kan det være godt å dele det med noen, skriver hun til de unge leserne i forordet.


«Grease»-universet finner veien til HBO Max – men uten ikoniske sanger

En ny vri på det velkjente «Grease»-universet skal snart innta TV-skjermene. Det er den kommende strømmetjenesten HBO Max som skal huse serien.


I forbindelse med boklanseringen slipper hun singelen «Godnattsangen», innspilt i sommer med låtskriver Frode Wendelboe på gitar. Hun kaller sangstemmen sin «uperfekt», men forklarte på Facebook hvorfor hun likevel tar sats og gir ut sangen:

– Fordi så mange – av alle kjønn – ulike aldre – har fortalt meg at når jeg synger godnatt på story, blir de rolige inni seg, får sove igjen – og noen fortalte meg på instamelding at det aldri før var noen som hadde sunget godnatt for dem.