Følg trd.by på Snapchat

Følg oss på snap:

Legg oss til ved å peke kameraet ditt på spøkelset vårt, og trykk på skjermen!

Disney/Pixars kinofilm nummer 23 er den første med en svart helt – som Jamie Foxx låner stemme til i originalversjonen. Den skulle hatt ble premiere i juni, så utsatt til november – og kommer nå i strømmetjenesten i desember i stedet.   Foto: Pixar

Disney dropper kinovisning – sender «Soul» rett i strømmetjenesten

Kultur
Disney og Pixars nye animasjonsfilm «Soul» går rett til strømmetjenesten Disney+, og følger dermed etter «Mulan».

«Soul» skulle hatt kinopremiere i november, men i stedet blir den å se på Disneys strøm

– Vi er henrykt over å kunne tilby Pixars spektakulære og rørende «Soul» i Disney+ i desember. Denne hjertevarme og humoristiske historien om menneskelige forbindelser og det å finne ens plass i verden, blir en godbit familien kan nyte sammen i julehøytiden., sier administrerende direktør Bob Chapek i The Walt Disney Company.


«Wonder Woman»-regissøren frykter at det å gå på kino kan bli borte for godt

«Wonder Woman»-regissør Patty Jenkins kommer med en kraftig advarsel om at det å gå på kino er utrydningstruet.


Disney har ikke røpet hvordan tallene ser ut for storsatsingen «Mulan», liveactionfilmen til 200 millioner dollar som selskapet gjorde samme valg for. Etter å ha ventet på premiere siden mars ble den sluppet på strømmetjenesten i september – mot en ekstra kostnad.

Disneys finanssjef Christine McCarthy sa i september at man var «fornøyd» med strømmedebuten til «Mulan», og at den hadde gitt Disney+ flere abonnenter.


«Fast and Furious 9» bremser ned

Fansen må vente ytterligere litt til på den niende filmen i «Fast And Furious»-serien.


«Soul» blir inkludert i det vanlige tilbudet. Bak står Oscar-vinneren Peter Docter, kjent for «Inside Out» og «Up», som har regi sammen med Kemp Powers. «Soul» byr på original jazz fra Jon Batiste, og et musikkstykke komponert av Trent Reznor og Atticus Ross.

Filmen handler om en musikklærer og jazzelsker, som i stedet for å finne seg på byens berømte jazzklubb for å spille havner på det stedet der sjelene oppholder seg før de sendes til jorden. Der må han forklare hvorfor livet er så herlig, heter det i omtalen.