Følg trd.by på Snapchat

Følg oss på snap:

Legg oss til ved å peke kameraet ditt på spøkelset vårt, og trykk på skjermen!

Netflix slipper traileren til andre runde «Tiger King»

Underholdning
Det vanker mer skandaler og galskap i andre sesong av «Tiger King», skal man tro traileren som Netflix slapp løs onsdag.

«Tiger King»-serien til Netflix gjorde Joe Exotic til litt av et popkulturfenomen. Og stemmen hans er i hvert fall å høre i traileren for den nye sesongen.   Foto: Sue Ogrocki/Netflix

Der vender filmlaget tilbake til første sesongens verden av «drap, kaos og galskap» og bråk mellom private zooeiere – med rikdom, våpen, store zooanlegg i Oklahoma og Florida, og selvsagt også tigere, melder The Guardian.


Matoma til Trondheim i desember

I førjulstida kan du oppleve både Matoma og Tiësto i Trondheim Spektrum.


Denne gangen lover serieskaperne Eric Goode og Rebecca Chaiklin å undersøke hvordan «plutselig berømmelse og uønsket oppmerksomhet fra myndighetene gjør det hett og avdekker noen overraskende avsløringer», lyder reklameteksten til strømmetjenesten.

Det første døgnet hadde traileren 400 000 visninger bare på Youtube:

Første sesong ble en enorm og uventet suksess tidlig i pandemitiden, der folk satt i lockdown. Den ble filmet over en periode på fem år, før og etter Joe Maldonado-Passage – tittelens tigerkonge – havnet i fengsel for å planlagt drap på Carole Baskin, i tillegg til 17 punkter om dyremishandling.


200 eksperter har talt: Dette er århundrets beste TV-serier

«The Wire» gikk til topps på listen da BBC spurte 206 TV-eksperter i 43 land hva som var de 100 beste fjernsynsseriene i det 21. århundre.


I traileren hører man Maldonada-Passages stemme fra fengselet, og avisen lurer på om filmteamet har sett mer på 1997-forsvinningen til Baskins rike ektemann. Å se i serien denne gangen er Jeff Lowe, Tim Stark, Allen Glover og James Garretson.

Premieren står 17. november på strømmetjenesten.