Følg trd.by på Snapchat

Følg oss på snap:

Legg oss til ved å peke kameraet ditt på spøkelset vårt, og trykk på skjermen!

Ronny Brede Aase forlater NRK

Underholdning
En av Norges største programlederprofiler takker av i NRK.

Ronny Brede Aase melder overgang til Discovery   Foto: Max Emanuelson

Discovery skriver i en pressemelding at Ronny Brede Aase dukker opp på skjermen hos Discoery+ og TV Norge i framtida.

– Discovery har invitert meg med på et fjernsynskalas jeg ikke ville gå glipp av. Jeg elsker Kjør meg til OL, MasterChef og Hvite Gutter, og syns det er skikkelig stas å skulle få være med på laget. Jeg har fått lov til å gjøre så mye kjekt på fjernsyn i NRK og er evig takknemlig for det, men da Discovery banka på med en nyutvikla serie med hygge i fokus, ble jeg rett og slett frista. Jeg kommer nok ikke til å klare å holde meg unna radioen på sikt, men akkurat nå gleder jeg meg enormt til å fokusere på å lage fjernsyn med en gjeng jeg har dyp respekt for, og som jeg gleder meg til å bli bedre kjent med, sier Ronny Brede Aase.


Podkast:

Camilla: - Har du lyst til å date tre på en dag, ikke stigmatiser deg selv – gjør det!

- Som en selger må du kakke på mange dører før du får salg. Ikke gi opp, date mye! 


Ronny Brede Aase begynte i NRK i 2007, og har vunnet flere priser for sin innsats som programleder, blant annet i P3morgen. De siste årene har han gjort flere programlederjobber på TV, har ledet store direktesendinger og hadde tidligere i år stor seersuksess med serien Eit feitt liv.

– Ronny er jo en strålende programleder og en enda betre kollega som vi er stolte av å ha hatt i NRK siden han var 19 år. Så det er selvsagt litt vemodig at han skal ut på nye eventyr, sier Daniel Ramberg, fungerende redaktør i P3 til NRK.