Følg trd.by på Snapchat

Følg oss på snap:

Legg oss til ved å peke kameraet ditt på spøkelset vårt, og trykk på skjermen!

Ny nordisk serie lander på HBO Max

Underholdning
Den svenske komiserien «Lust» er inne i HBO Max-varmen.

Produksjonen er igangsatt på den første svenske HBO Max-original-serien. Den har fått tittelen «Lust» og i de store rollene ser vi flere kjente skuespillere.   Foto: HBO Nordic

Komiserien skal bestå av åtte episoder og blir produsert av Miso Film Sweden for HBO Max, fremgår det av pressemeldingen.

I rollene skal vi få møte svenske skuespillerkjenninger som Sofia Helin, Anja Lundqvist, Julia Dufvenius og Elin Klinga, og ifølge pressemeldingen er dette en serie om «kvinner i 40-årene som kjemper for å holde lysten levende i en seksuelt frustrert verden».Ella Lemhagen har regien, og manuset er skrevet av Frans Milisic Wiklund etter en idé av Åsa Kalmér, Julia Dufvenius, Sofia Helin og Anja Lundqvist.

– Det er et så sårbart emne, og derfor så befriende å kunne le av det sammen. Å koble sammen en sexstudie med en komiserie skapte et fantastisk kreativt rom, og det ble serien vår: Lust, sier Helin via pressemeldingen. Herfra heter det videre at historien løfter fram temaer som berører på tvers av landegrenser.

«Lust» sikter mot premiere i alle HBO Max-land i Europa.