Følg trd.by på Snapchat

Følg oss på snap:

Legg oss til ved å peke kameraet ditt på spøkelset vårt, og trykk på skjermen!

Kim Kardashian: - Jeg angrer ingenting

Underholdning
Etter 14 år med realitydrama har dokusåpen «Keeping Up With The Kardashians» tatt farvel med publikum. Siste episode er nå sendt.

Kjent – for å være kjent: Men nå er det slutt på langkjøreren «Keeping Up With The Kardashians».  Foto: Matt Sayles

– Jeg angrer ingenting. Det har vært den beste tiden i livet mitt, sier Kim Kardashian i episoden, og legger til: – Jeg føler meg heldig som har fått jobbe med familien min hver dag. Dette er jeg. Programmet gjorde oss til dem vi er, og det er noe jeg aldri kommer til å ta for gitt.Siste episode, som ble spilt inn før Kanye West og Kim Kardashian gikk hver til sitt, ble avsluttet av den reneste klemmefesten med teamet, som har fulgt familien opp gjennom årene.

Familien Kardashian kommer nok ikke til å forsvinne ut av offentlighetens lys. Et nytt TV-show, beskrevet av Kris Jenner som neste kapittel, kan komme til å havne på den amerikanske TV-tjenesten Hulu allerede i løpet av inneværende år.