Følg trd.by på Snapchat

Følg oss på snap:

Legg oss til ved å peke kameraet ditt på spøkelset vårt, og trykk på skjermen!

Her er de nye «71 grader nord»-kjendisene

Underholdning
– Jeg gleder meg veldig til å være ute i norsk natur. Det blir uvant å ikke vite hva neste dag bringer, siden jeg som idrettsutøver er vant til veldig strenge rutiner, sier «71 grader nord»-klare Cecilie Brækhus.

Ser du noen kjentfolk her? Høstens kjendisversjon av «71 grader nord» er gått i innspilling, og med på laget er blant andre Thomas Numme, Tshawe Baqwa, Cecilia Brækhus og Silya Nymoen.   Foto: Morten Bendiksen

TV-seerne liker å se svette kjendiser kjempe seg mot Nordkapp, og også til høsten skal vi se et knippe kjentfolk kjempe i norsk natur.

Innspillingen går i gang i disse dager, melder TVNorge, som denne gangen har fått med seg disse kjendisene: Programleder Thomas Numme, artist Tshawe Baqwa, programleder Petter Schjerven, freestylekjører Birk Ruud, komiker Rasmus Wold, bokser Cecilia Brækhus, artist Silya Nymoen, youtuber Agnete (Agnetesh) Husebye, danser Mona Berntsen og TV-personlighet og influenser Aurora Gude.Cecilia Brækhus har forberedt seg til turen i karantene på grunn av et opphold i USA.

– Jeg har vært nødt til å holde meg innendørs den siste tiden, så oppladningen til innspilling har stort sett bestått i å løpe i trapper, sier hun via pressemeldingen.

Vårens sesong ble en av de mest sette sesongene av TV-serien noensinne, med et snitt på nærmere 700 000 per episode.

I nyere tid har vi sett Thomas Alsgaard, Jon Almaas og Henrik Elvestad stikke av med seieren i «71 grader nord – kjendis».