Følg trd.by på Snapchat

Følg oss på snap:

Legg oss til ved å peke kameraet ditt på spøkelset vårt, og trykk på skjermen!

Nye sesonger med «Bridgerton» på gang

Underholdning
Netflix' kostymedrama «Bridgerton» ser ut til å få en tredje- og fjerde sesong.

«Bridgerton» er en stor suksess for Netflix, der den følger en søskenflokk på åtte. Først ut var Daphne, som fanget sin hertug.  Foto: Netflix

Som kjent er en andre sesong under produksjon, men nå har Netflix bestilt også en tredje og fjerde runde av manusforfatteren Shonda Rhimes, skriver Dark Horizons – som har hentet sin informasjon fra nettopp Netflix.


Siste «After Life»-sesong går i innspilling

I disse dager innledes innspillingen av den tredje og siste sesongen av Ricky Gervais' Netflix-serie, «After Life».


Serien baserer seg på Julia Quinns romaner som alle handler om søsknene Bridgerton og deres kjærlighetsliv. I hver bok blir vi nærmere kjent med et av søsknene, og den andre sesongen handler om Lord Anthony Bridgerton.

Etter premieren i julen har «Bridgerton» gjort stor suksess. Ifølge Netflix' egne tall har serien blitt sett av over 82 millioner husstander og den sies å være Netflix' mest sette originalserie gjennom tidene.