Følg trd.by på Snapchat

Følg oss på snap:

Legg oss til ved å peke kameraet ditt på spøkelset vårt, og trykk på skjermen!

Ingen andre sesong for aids-dramaet «It's A Sin»

Underholdning
Nå bekrefter serieskaperen bak aids-dramaet «It's A Sin» at det ikke blir noen sesong nummer to.

Olly Alexander som Ritchie i HBO-serien "It's A Sin".  Foto: Ben Blackall

- Det var vakkert. Det sa alt jeg ønsket å si, lyder det fra Russell T. Davies (57) ifølge NME.

Nå lurer han på hva han skal gjøre videre.

– Jeg vil begynne å skrive. Jeg vet ikke hvordan jeg følger opp noe som «It's A Sin». Jeg tror jeg bare kommer til å skrive noe morsomt. Jeg ser på karrieren min og undrer litt over når jeg ble sånn en tragiker, når jeg er egentlig er ganske morsom, sier Davies.


Er du klar for en ny vill reise? Nå kommer «Exit» tilbake

Skuespiller Ine Marie Wilmann sier det bare er å feste setebeltet – og glede seg. Fredag slippes skitne penger, raske biler og skruppelløse menn løs i TV-ruta igjen.


«It's a Sin» handler om fire homofile gutter som kommer fra ulike miljøer rundt om i England. De møtes i London og deler leilighet med Jill, som når det blir åpenbart hvor dødelig aidsepidemien er, blir aktivist – og blant annet arrangerer protesttog.

Vist på britiske Channel 4s strømmetjeneste hadde «It's A Sin» 6,5 millioner visninger. Her hjemme hadde den premiere på HBO Nordic.

Egentlig var serien ment å gå over åtte episoder, men endte opp med fem – for det var det som Russell T. Davies ble tilbudt å lage, avslørte han nylig.


Dette så vi mest på i februar

En ny undersøkelse viser at NRK hadde en andel på 49,9 prosent av all TV-titting i februar og vant dermed seerkampen. Hakk i hæl følger TV 2.