Følg trd.by på Snapchat

Følg oss på snap:

Legg oss til ved å peke kameraet ditt på spøkelset vårt, og trykk på skjermen!

«Bridgerton» er en stor suksess for Netflix, der den følger en søskenflokk på åtte. Først ut var Daphne, som til slutt fikk sin hertug. I neste sesong skal eldstemann i søskenflokken finne sin bedre halvdel.   Foto: Netflix

Nytt Bridgerton-par klar for seerne

Underholdning
Nå er det klart hvem som skal spille «kjærlighetsparet» i andre sesong ut av «Bridgerton».

Netflix-serien «Bridgerton» er populær på et helt eget nivå, og i første sesong ut fulgte vi karakteren Daphne Bridgerton (spilt av Phoebe Dynevor) i det hun gjorde entré i sosietetskretser i 1800-tallets England. Sesongen kretser rundt hennes relasjon til hertug Simon Bassett (Regé-Jean Page), og deres gryende kjærlighet.


«Bridgerton»-serien har ført til flere uventede trender

Den mye omtalte «Bridgerton»-serien har ført til flere uventede trender – som en økning i folk som leter etter korsetter på nett.


Nå står et nytt par klar til å fenge seerne. Simone Ashley, kjent fra TV-serien «Sex Education», skal ut på parketten og bryne seg mot Jonathan Bailey – som i sin tur spiller Anthony Bridgerton, melder Deadline.

Den andre sesongen vil nemlig i størst grad følge Anthony, eldstemann i Bridgerton-søskenklanen, og hans ikke alltid enkle vei mot ekteskapet. Sesongen skal ifølge Variety basere seg på den andre boken ut, «The Viscount Who Loved Me», i Julia Quinns bokserie.


Kroken på døra for «The Split»

Er du fan av den eventyrlystne advokaten Hannah Stern? Da vanker det dårlig nytt.


Simone Ashleys karakter heter Kate Sharma, og hun beskrives som en smart og målbevisst kvinne som Anthony Bridgerton får mer og mer øynene opp for.

Kostymedramaet, der ryktebørs og allianseinngåelser er motorer, er blitt den mest sette originalserien på Netflix noensinne.