Følg trd.by på Snapchat

Følg oss på snap:

Legg oss til ved å peke kameraet ditt på spøkelset vårt, og trykk på skjermen!

Hillary Clinton på premieren for dokumentarserien «Hillary» i vår, også den laget på oppdrag fra strømmetjenesten Hulu.  Foto: Evan Agostini / AP

Planlegger alternativ Hillary Clinton-serie – om hun aldri hadde giftet seg med Bill

Underholdning
Den amerikanske strømmetjenesten Hulu er i gang med en svært så alternativ dramaserie om Hillary Clinton.

Hulu har sikret seg rettighetene til Curtis Sittenfelds roman «Rodham». Den utkom i mai, og tok leserne med inn i en alternativ virkelighet – der den tidligere utenriksministeren og presidentkandidaten aldri giftet seg med Bill Clinton.

I stedet lever hun livet som singel. Rodham er da også pikenavnet til Hillary Clinton, som hun har beholdt som mellomnavn.


Julia Roberts og Denzel Washington gjenforenes på Netflix

Julia Roberts og Denzel Washington har ikke spilt mot hverandre siden de gjorde 90-tallsklassikeren «Pelikanrapporten» – selv om begge skal ha ønsket det.


Sittenfeld skrev romanen etter at Trump vant over Clinton i 2016-valget, noe forfatteren har uttalt «viste den vedvarende misogynismen i det patriarkalske, amerikanske samfunnet». Den spant videre på essayet hun skrev for Esquire.

Tenk om … Hillary Rodham aldri hadde giftet seg med Bill Clinton. Det dannet utgangspunkt for Curtis Sittenfelds bestselgende roman, som kom i mai, og som nå skal bli dramaserie for strømmetjenesten Hulu.   Foto: AP

I boken dater Hillary Bill Clinton, men så skilles deres veier. Serien beskrives av Variety som fortellingen om en ambisiøs, ung kvinne som går fra å være idealist til å bli kynisk – og så hele veien tilbake igjen.

Strømmetjenesten har sikret seg Sarah Treem (sentral i «The Affair», «In Treatment» og første sesong av «House of Cards») som manusforfatter og eksekutivprodusent, mens en annen av produsentene, Warren Littlefield, også hadde hånd om «The Handmaid's Tale».

Tidligere i år viste strømmetjenesten dokumentarserien «Hillary» i fire deler. Den skildret presidentkampanjen hennes i 2016, og dykket også ned i hendelser fra fortiden som formet livet hennes. Her i Norge er den tilgjengelig på NRK TV.


«Grey's Anatomy» tar for seg koronaviruset i kommende sesong

«Grey's Anatomy» tar i sin kommende sesong for seg koronapandemien.