Følg trd.by på Snapchat

Følg oss på snap:

Legg oss til ved å peke kameraet ditt på spøkelset vårt, og trykk på skjermen!

Tilsynelatende velkjent? Slik meldte Netflix-trashrealityen "Too Hot to Handle" seg i forrige uke. Her hjemme tar den opp konkurransen med norske "Paradise Hotel" og "Ex on the Beach". Foto: Netflix NTB kultur 

Kårer vinneren av realitykrigen – der Netflix nå melder seg på

Underholdning
For første gang har TV3s flaggskip «Paradise Hotel» og Discoverys «Ex on the Beach» blitt sendt i samme tidsperiode – der begge har sluppet to episoder hver uke.

Det melder Kampanje, som har tatt for seg seertallene i den såkalte realitykrigen. Der er vinneren tydelig. Forrige uke hadde «Paradise Hotel» en såkalt Total Screen Rating på 218 000 seere, mens «Ex on the Beach» hadde 546.000.

– Skal man kåre en vinner av «realitykrigen» er det helt klart «Ex on the Beach», sier forhandlingsdirektør Dag Ormåsen i Starcom til Kampanje.


«Joe Exotic»-låt herjer på Spotify

Netflix-serien «Tiger King» har gitt mye oppmerksomhet til seriens hovedperson, som kaller seg Joe Exotic.


Men pressesjef Fredrik Olimb i Nent-gruppen mener tallene ikke er «den fulle sannheten»: Man offentliggjør nemlig ikke seertallene for strømmetjenesten Viaplay, der Olimb hevder den største gruppen av «Paradise Hotel»-seere befinner seg.

– Det viser at vi langt på vei har lyktes i å fange opp seerne etter hvert som at de har flyttet seg fra lineær-TV til strømming. De faktiske tallene er vi kjempefornøyd med, og vi ser en sterk vekst på nettopp Viaplay under årets sesong sammenlignet med fjoråret.


Kent Jøran (36) etter deltakelsen i «Jan Thomas søker drømmeprinsen»: – Det står ikke på henvendelsene

Kent Jøran fra Trøndelag fikk hjertet knust i «Jan Thomas søker drømmeprinsen». – Det svartnet helt for meg da jeg skjønte at jeg skulle hjem, sier han.


«Paradise Hotel» har 11 år på luften, mens konkurrenten Discovery slapp «Ex on the Beach»-konseptet høsten 2018. Nå melder en tredje konkurrent seg på med realitysatsinger, skriver Kampanje : Det er Netflix – som i vår har sluppet løs «Love Is Blind» og «Too Hot to Handle».

Sistnevnte kom i forrige uke, gikk rett inn på strømmetjenestens ti på topp, og er er en såkalt «trash-reality», i følge medieforsker og anmelder Gry Cecilie Rustad.

– Netflix har holdt på med reality en lang stund og har utvidet inn i alle realitysjangre. Dette er program som er lette å «binge» og relativt billige å produsere og passer med Netflix' strategi om å tilby noe for alle, sier hun til bransjenettstedet.


Funkygine tar programlederutfordring for NRK

Vi kjenner henne fra flere TV-programmer, men nå skal hun selv innta programlederrollen.