Følg trd.by på Snapchat

Følg oss på snap:

Legg oss til ved å peke kameraet ditt på spøkelset vårt, og trykk på skjermen!

Vi har sett ham måle action-krefter med Tom Cruise, samt i store norske produksjoner som «Bølgen» og «Skjelvet». Nå leder Kristoffer Joner an i «Maskineriet», en storsatsing på seriefronten fra Viaplay.   Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Snart klart for den nye Joner-serien på Viaplay

Underholdning
I mai er det premiere på den nye TV-serien med Kristoffer Joner, actionthrilleren «Maskineriet».

«Maskineriet» er en norsk-svensk TV-serie med Kristoffer Joner og Julia Schacht i hovedrollene. Rune Temte, Bjørn Sundquist, Hanna Alström, Jakob Eklund, Anastasios Soulis, Angela Kovacs, Emil Almén og Emilia Roosmann er andre navn på rollelisten.

– Det aller kuleste med «Maskineriet» er at vi har forsøkt å lage noe som går så satans fort, sier Joner via pressemeldingen. Her forteller han også at det er mye action som venter på seerne.


Nå blir også norske tollere å se på skjermen – i TV 2s nye arbeidsplassreality

Det er tollernes tur til å la TV-publikummet få komme tett innpå seg. Produsenten av den nye arbeidsplassrealityen kaller dem for «underdogene» som får mindre oppmerksomhet enn andre i uniform.


– Jeg synes det er veldig morsomt å jobbe med actionscener, men jeg merker at kroppen ikke er 30 år lenger, erkjenner han.

«Maskineriet» får premiere på strømmetjenesten 24. mai, når de to første av totalt åtte episoder blir tilgjengelige.

«Olle, spilt av Joner, er en tilsynelatende vanlig familiefar som våkner opp på bilfergen mellom Sandefjord og Strømstad uten hukommelse fra kvelden før, men med en sekk kontanter og en pistol ved siden av seg. Er han uskyldig, eller har noen lurt ham?", skriver Viaplay om handlingen.

– Kombinasjonen av fantastiske skuespillere fra Norge og Sverige gir «Maskineriet» en unik startposisjon for å få fans i hele Norden, sier Filippa Wallestam i Nent Group. Hun sier det er like høye forventninger til denne serien som det var til «Wisting», en serie som satte rekorder for strømmetjenesten.