Følg trd.by på Snapchat

Følg oss på snap:

Legg oss til ved å peke kameraet ditt på spøkelset vårt, og trykk på skjermen!

"The Mandalorian" er hva Disney+ lokker med når strømmetjenesten blir å se i Norge sommeren 2020, ifølge en ny pressemelding fra Disney.  Foto: Francois Duhamel/AP

Disney flytter frem Europa-premieren på sin nye strømmetjeneste

Underholdning
Europa-premieren på den nye strømmetjenesten Disney+ er blitt flyttet frem én uke – til 24. mars.

Da blir den tilgjengelig i Storbritannia, Irland, Frankrike, Tyskland, Italia, Spania, Østerrike og Sveits. Flere vesteuropeiske markeder, inkludert Belgia, Norden og Portugal, vil følge sommeren 2020, melder Deadline.


Else Kåss Furuseth får nytt NRK-talkshow på lørdagskvelden

Else Kåss Furuseth skal lede et talkshow i beste sendetid på lørdager på NRK. Med seg på laget har hun P3Morgen-profilen Markus Neby.


Disney har ikke oppgitt årsaken til datoendringen. Prisen blir 6.99 euro i måneden, mens et årsabonnement vil koste 69.99 euro. Ifølge Nettavisen vil den norske prisen trolig ligge på rundt 70 kroner i måneden.

Disney+ ble lansert i USA sent i fjor, og fikk etter eget utsagn 10 millioner abonnenter første dag. Deadline skriver at Disney ser for seg 60–90 millioner abonnenter verden om innen 2024., og planlegger å bruke mer enn én milliard dollar på originalinnhold i 2020.


Fansen strømmet til popup-utstillingene til minne om Mac Miller

Fredag slapp familien til rapperen Mac Miller, som døde av en overdose i 2018, hans sjette album posthumt. I helgen hedret fire pop-utstillinger hans minne.


Den nye strømmetjenesten byr på innhold fra Disney, Pixar, Marvel, Star Wars og National Geographic, med serier som «The Mandalorian», «High School Musical: The Musical: The Series», «The World According To Jeff Goldblum» og nyinnspillingen av «Lady and the Tramp».