Følg trd.by på Snapchat

Følg oss på snap:

Legg oss til ved å peke kameraet ditt på spøkelset vårt, og trykk på skjermen!

«Beverly Hills 90210»-skuespillerne Tori Spelling, Jennie Garth, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green, Ian Ziering og Jason Priestley fra serien kommer til å dukke opp i en ny serie – i rollene som seg selv. 
        
            (Foto: AP)

«Beverly Hills 90210»-skuespillerne Tori Spelling, Jennie Garth, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green, Ian Ziering og Jason Priestley fra serien kommer til å dukke opp i en ny serie – i rollene som seg selv.  Foto: AP

Beverly Hills-gjengen gjør comeback

Underholdning
Nå skal vi finne ut hvordan det gikk videre med Kelly, Donna, Brandon, Steve og Andrea med den fine adressen Beverly Hills 90210.

Ungdomsserien «Beverly Hills 90210» ble svært populær da den gikk på Fox fra 1990–2000. Og nå skal vi ta opp tråden igjen, skriver TT.

Serien handlet om en gruppe ungdommer bosatt i Beverly Hills i California og livet deres ved den oppdiktede West Beverly Hills High School. Etter hvert ble de eldre og begynte på den like oppdiktede California University. Serien var skapt av Darren Star og produsert av Aaron Spelling.


«Fresh Prince» blir barnebok

Den populære 90-tallsserien «Fresh Prince of Bel-Air» med Will Smith i hovedrollen, blir barnebok, skriver The Guardian.


Det finnes dog en stor forskjell når vi på ny skal vende blikket mot Beverly Hills. Skuespillerne skal nemlig ikke spille rollene fra fordums glansdager – men dukker i stedet opp «som seg selv» på skjermene igjen.

Det er altså en metaserie som er på vei fra Fox, der handlingen skal spinne rundt at gjengen ønsker å få til en såkalt «reboot» av sin gamle TV-serie. Men så blir dette mer komplisert enn de hadde tenkt seg på grunn av interne stridigheter.


Husker du disse spillene? Her kan du spille dem igjen

Disse spillene får minnene fra nittitallet og starten av 2000-tallet til å strømme på.


Jennie Garth, Tori Spelling, Jason Priestley, Ian Ziering, Brian Austin Green og Gabrielle Carteris skal være klare for serien, dersom vi skal tro Variety. Ifølge en reklamevideo på filmbransjebladets nettside lander serien på skjermene allerede til sommeren, og den kommer ganske enkelt til å få tittelen «90210».

Shannen Doherty, som spilte Brenda, og Luke Perry, som spilte Dylan, har imidlertid takket nei, ifølge Variety.