Følg trd.by på Snapchat

Følg oss på snap:

Legg oss til ved å peke kameraet ditt på spøkelset vårt, og trykk på skjermen!

Har du fått med deg hva som publiseres på Netflix nå i juli? 
        
            (Foto: NTB Scanpix )

Har du fått med deg hva som publiseres på Netflix nå i juli?  Foto: NTB Scanpix

Netflix-sommer: Dette kan du kose deg med i juli

Underholdning
Nå kan du la deg underholde med både Leonardo DiCaprio, Bradley Cooper og Keanu Reeves på skjermen i sommer.

Når været er grått og regnbygene omfavner Trondheim kan det være godt å legge seg under dyna med Netflix på skjermen. Vi har sjekket ut hvilke filmer og serier som har kommet på strømingstjenesten i juli, og her er våre anbefalinger.

Nye serier de neste dagene

Shooter


 

Serien er basert på filmen fra 2007 med same navn, og er et actionfylt drama om politikk, drap og anklager. Skarpskyter Bob Lee Swager vender tilbake til sin gamle karriere for å hindre et attentatforsøk på presidenten. Det går ikke helt som planlagt, og han blir selv beskylt for drap. Kommer på Netflix 20. juli.

Last Chance U


 

Glad i fart og sport? Da kan dokumentarserien Last Chance U være noe for deg i sommer. Her får man et innblikk i Amerikansk fotballkultur, hvordan unge atleter jobber for å nå sine mål, og hvordan trener Buddy Stephens’ metode om «vinn eller forsvinn» fungerer. Hjelper skjefting og skriking til å gjøre laget bedre? Kommer på Netflix 21. juli.

Ozark


 

En mørk og spennende serie hvor Jason Bateman spiller hovedrollen Marti Bird, som får problemer med en meksikans narkotikabaron og svarte penger. Han flytter familien til Missouri Ozarks for å beskytte dem, men oppdager raskt at farene allikevel ikke er til å rømme fra. Kommer på Netflix 21. juli.

Daughters of destiny


 

Dette er en ny dokumentarserie som handler om fattiges til rett utdannelse i India. Filmskaper Vanessa Roth følger fem jenter over syv år, som får gå på kostskole for å sikre seg en bedre framtid. Kommer på Netflix 28. juli.

LES OGSÅ: Her er sommerens Netflix-nyheter

Filmpremierer

To the bone


 

Dette er en ny Netflix-original som for kort tid siden ble tilgjengelig på strømningstjenesten. 20 år gamle Ellen sliter med anoreksi, og blir sendt på gruppehjem for andre ungdommer med spiseforstyrrelser av sin dysfunksjonelle familie. Her møter hun en utradisjonell lege, og blir utfordret til konfrontere sin lidelse og å oppnå ny selvaksept.

The Incredible Jessica James


 

Jessica James er morsom og har det i kjeften. Hun bor i New York og har nettopp kommet ut av et dårlig forhold før hun møter en nyskilt mann hun prøver å bruke som «rebound». Komedien spiller på forskjellene mellom svart og hvit kultur, livet i storbyen og singellivet. Kommer på Netflix 28. juli.

LES OGSÅ: Trodde du action bare var for gutta? Tro om igjen - her er flere "wonder women!"

Filmer vi gleder oss til å se igjen

1. juli ble en rekke eldre filmer publisert på Netflix. Disse klassikerne bør du definitivt sjekke ut de neste regndagene.

The Beach: Vi går aldri lei av Leonardo DiCaprio! Han er like aktuell nå som da han spilte i denne filmen på 90-tallet, som ble nominert i til flere priser, blant annet av Berlins internationale film festival. Lite spenning i sommer? Da kan denne thrilleren være noe for deg.


 

Ghostbusters: Det prisvinnende konseptet Ghostbusters går aldri av moten. Om du er nostalgisk i sommer kan denne vekke gamle barndomsminner, det gjør den i hvert fall hos oss.


 

Limitless: Bradley Cooper er kanskje best kjent fra The Hangover- triologien, men gjør en interessant rollefigur i Limitless. Filmen fra 2011 har gode omtaler på Rotten Tomatoes, et nettsamfunn som kvalitetsdømmer film, som har vist seg å gi publikum god veiledning på hva som er verdt å se og ikke. Har du allerede sett filmen kan du se serien ved samme navn, som også ligger på Netflix.


 

The Devil’s Advocate: Keanu Reeves, som også dukker opp i den nye Netflix-originalen To the bones, er i tillegg å se i thrilleren Devil’s Advocate. Filmen har blant annet stukket av med prisen for beste skrekkfilm, noe som garantert vil gi deg frysninger nedover ryggen.


 

The Tourist: Johonny Depp og Angelina Jolie spiller sammen i en dramakomedie fra 2010. Filmen ble nominert til hele tre Golde Globes, men oppnådde bare 20 av 100 prosent på Rotten Tomatoes' barometer. Enten kan du nyte actionromantikken, se det komiske i en lite engasjerende handling.ILista over Netflix-nyheter er hentet fra Serienytt.no

LES MER: Anmelderne jubler etter første episode

Disse Netflix-filmene må du se

Denne funksjonen gjør ting litt enklere i sommerferien!