Følg trd.by på Snapchat

Følg oss på snap:

Legg oss til ved å peke kameraet ditt på spøkelset vårt, og trykk på skjermen!

35 år gamle Veronica Maggio opptrer i Storsalen på Studentersamfundet den 16. februar.  
        
            (Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix)

35 år gamle Veronica Maggio opptrer i Storsalen på Studentersamfundet den 16. februar.   Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Veronica Maggio gjester Trondheim

Underholdning
Opptrer under IsFit-festivalen i februar.

Det er ikke lenge siden den svenske popstjernen gjestet byen. Nå kommer hun hit igjen, og denne gangen for å opptre under den internasjonale studentfestivalen IsFit.

Følg trd.by på Facebook

25-åringen er godt kjent for superhitene ‹‹Måndagsbarn››, «Jag kommer» og «Snälla min». Tidligere i år slapp hun dessuten sitt femte studioalbum, ‹‹Handen i fickan fast jag bryr mig››, som har blitt veldig populær på Spotify.

Den 16. februar holder hun konsert i Storsalen på Studentersamfundet, hvor man garantert får høre noen av disse godbitene. Temaet for årets festival er diskrimminering og arrangørene mener derfor Maggio passer godt inn.

BENDIK: - Jeg trodde vi aldri kom til å bli booket på Pstereo igjen

- Likestilling er fortsatt et høyaktuelt tema, også i musikkbransjen, med blant annet en etablert skjevfordeling mellom kjønn. Da blir sterke kvinnelige skikkelser som Veronica Maggio viktige forbilder for mange unge. I tillegg har hun selv vist engasjement og uttalt seg i media om temaet. Vi i ISFIT mener hun er et godt eksempel på en rollemodell som vi er stolte av å ha med i vårt kulturprogram, sier konsertsjef for ISFiT 2017, Bendik Kvernevik.

Festivalen har foreløpig avslørt to av de som gjester Trondheim i februar, Maggio og den amerikanske dragartisten Latrice Royale. Sistnevnte skal inspirere og spre positivitet med sitt show ”Here’s to life” den 11. februar.

LES OGSÅ: 15 tegn på at festival-depresjonene slår inn