Følg trd.by på Snapchat

Følg oss på snap:

Legg oss til ved å peke kameraet ditt på spøkelset vårt, og trykk på skjermen!

Martine Storsve var med i årets sesong av Paradise hotel. Der lærte hun mye om seg selv og om vennskap. 
        
            (Foto: TV3)

Martine Storsve var med i årets sesong av Paradise hotel. Der lærte hun mye om seg selv og om vennskap.  Foto: TV3

9 ting du må tenke over før du melder deg på Paradise hotel

- Du kommer til å miste mange venner

Underholdning
Det er et par ting du bør tenke over før du melder deg på neste års sesong av Paradise hotel.

Denne artikkelen ble først publisert på bloggen til tidligere Paradise hotel-deltaker Martine Storsve.

Det skjer veldig store forandringer i ettertid av en deltakelse i Paradise hotel, både positive og negative. Jeg har laget en liten liste over ting som har skjedd med meg, og som mest sannsynlig også vil skje med deg, dersom du melder deg på. Jeg nevner et par ting man bør tenke over, og et par ting man kan forvente i ettertid.

Følg trd.by på Facebook

TV 3 SVARER PÅ BLOGGINNLEGGET: - Martine har nok rett i at det er best å være tykkhudet dersom man velger å være med i et TV-program

1. Miste venner

Du kommer til å miste mange venner, og du kommer til å få mange nye. Du kommer veldig tidlig til å innse hvem som er dine ekte venner og hvem som aldri har vært det.

2. Trust issues

I mitt tilfelle merket jeg dette allerede før jeg reiste ned til Mexico, fordi jeg hadde fortalt litt for mange at jeg skulle reise. Med litt for mange mener jeg familien, jobben og mine nærmeste venner. Man vil gjerne tro at man kan stole på alle sine nærmeste, men vær veldig forsiktig her. Fortell det kun til de du må, hvis ikke kan du risikere å få en heftig bot fra produksjonen dersom de finner ut av det.

3. Alle vil henge med deg

Ikke nødvendigvis fordi de liker deg, men fordi det ser kult ut på snap-storyen deres om dere henger sammen. Pick your friends wisely... 

4. "Paradise-hore"

Er et ord jeg reagerer på. Jeg, som kanskje gjorde minst dritt på hotellet, får også høre mye negativt både på sosiale medier og på byen. Det er selvfølgelig ikke greit, og jeg prøver alltid å håndtere det best mulig, men det er ikke like lett alltid.

Martine etter Paradise-exiten: - Jeg følte jeg ikke fikk en sjanse

5. Jobb

Jeg vet at castinga kommer til å fortelle dere som søker at man ikke kommer til å få komplikasjoner med jobb i ettertid. Jeg var veldig realistisk og tenkte at "det går som det går". Sannheten er at du selvfølgelig kan møte på en arbeidsgiver som googler deg og ikke ønsker å ansette deg. Men dette avhenger ofte av hvordan du framstår der inne. For noen holder det derimot å lese "Paradise hotel" sammen med navnet ditt.

LES OGSÅ: «Paradise»-Jonas og Nina flytter sammen i Trondheim

6. SMIL

Du må alltid være blid. Når du møter på fans i ettertid, om det er på bussen, på vors, på byen, på dass.. De er overalt. De forventer et hyggelig smil, en selfie og gjerne en liten prat. Du kan selvfølgelig nekte de en selfie og gi faen, men tro meg, da får du høre det i sosiale medier i ettertid. 

7. "Hvorfor svarer du ikke??? Jævla bitch"

Er en setning jeg enda får daglig. Selv om jeg selv mener jeg er veldig god på å svare de som kontakter meg, vil det alltid være noen som er ekstra slitsomme. Det kommer alltid til å være noen frekke drittunger der ute, som stiller upassende spørsmål og som forventer mer av deg enn du klarer å gi. Sett dine egne grenser!

NORTHUG INNRØMMER: Sa nei til Paradise Hotel

8. Rykter

Aldri har jeg hørt så mye rart om meg selv, som etter jeg var med på Paradise hotel. Folk lager de rareste historier og forteller de videre. Det er dessverre veldig lite man kan gjøre noe med, annet enn å si sannheten dersom noen spør. 

9. Familie

For min del er det familien som har vært det vanskeligste for meg. Man kan ikke forvente at din nærmeste familie spretter i taket av glede dersom du melder deg på programmet. Foreldrene mine tok det kjempefint, men jeg tror det var veldig vanskelig for søsknene mine en periode. Noe jeg ikke unner de i det hele tatt. Mest av alt tror jeg bare de var redd for at produksjonen skulle framstille meg som noen jeg ikke var, men heldigvis gjorde de ikke det.

Henriette røk ut i første episode: - Det er flaut