Følg trd.by på Snapchat

Følg oss på snap:

Legg oss til ved å peke kameraet ditt på spøkelset vårt, og trykk på skjermen!

All Saints fra 90-tallet gjenforenes.  Foto: Pressefoto/All Saints

Nå gjenforenes dette jentebandet fra 90-tallet

Underholdning
Er du i 20-årene i dag husker du garantert en av suksess-låtene fra dette bandet.

De var kanskje ikke like store som Spice Girls, men popgruppa All Saints gjorde rent bord på de fleste topplister sent på 90-tallet. Og siden har det vært stille fra Nicole (41) og Natalie Appleton (42), Shaznay Lewis (40) og Melanie Blatt (40). Eller, bortsett fra et par konserter med Backstreet Boys i fjor, som gikk litt under radaren.

Men nå har altså den britiske jentegruppa annonsert at de på nytt skal inn i rampleyset, og det kom fram på bandets egen Twitter-konto. Det var VG som førts omtalte saken i Norge, men det er nettstedet NME som gjorde verden oppmerksom på en mystisk tweet fra All Saints' konto, datert 1. nyttårsdag.


Jentebandet kom sammen i 1993, men fikk sin største suksess med sitt tredje og foreløpig siste studioalbum, «Studio 1», i 2006. 2016 markerer altså 10-årsjubileet for denne platen og antas å være grunnen til gjenforeningen, skriver VG.

Likevel er det nok låter som «Never Ever» fra 1997 , som var øverst på topplisten i Norge i flere uker, og «I Know Where It’s At» fra 1998, som de fleste husker. Så gjenstår det å se om bandet oppnår like mye suksess en god del år etter.