Følg trd.by på Snapchat

Følg oss på snap:

Legg oss til ved å peke kameraet ditt på spøkelset vårt, og trykk på skjermen!

Den klimavennlige trondheimsbedriften Ducky gir oss luke nummer to - med tips om opplevelser som gulegaver. 

Den klimavennlige trondheimsbedriften Ducky gir oss luke nummer to - med tips om opplevelser som gulegaver. 

Luke 2 i Trd.bys adventskalender:

- Gi opplevelser i stedet for ting

Tema
Trd.bys julekalender - 24 tips til en mer miljøvennlig julefeiring!

Trondheimsbedriften Ducky jobber med å gjøre oss mer klimavennlig, gjennom en app som lar deg få oversikt over hvor mye du forurenser og hvilken effekt miljøtiltakene dine har. Gjengen hos Ducky ville gjerne komme med tips til Trd.bys miljøvennlige adventskalender!

LES OGSÅ: Trondheimsbedrift utvalgt som en av Europas mest lovende

Gjengen hos trondheimsbedriften Ducky kommer med sine beste miljøvennlige juletips.  Foto: Marthe Hårstad

LES OGSÅ: Glitter og paljetter til julebordsesongen? Det kan være miljøbombe

Med det blir luke nummer 2 i Trd.bys adventskalender:

Andre luke – gi opplevelser i julegave til de du er glad i!

Å gi miljøvennlige julegaver til venner og familie er en av de enkleste måtene å starte samtalen om bærekraft og miljø på, på en ufarlig, spennende og inkluderende måte. Vi håper at tipsene ikke bare motiverer til å glede mottakerne av gavene, men i tillegg hjelper deg å holde fast ved dine verdier om et bærekraftig samfunn!

Hva med å gi opplevelser, som billetter til konsert, teater, fotballkalp eller kurs til jul?  Foto: Adresseavisen/collage

- Opplevelser skaper minner som varer lengre enn ting. I tillegg er det en gylden mulighet til å tilbringe mer tid med de du er glad i, og inspirere til å ta grønnere valg. Eksempler kan være gavekort på restauranter, second-hand butikker og kurs. Du kan også gi billetter til lokale arrangementer, som konserter, fotballkamper, festivaler eller teater. Du kan også besøke lokale attraksjoner som opplevelsesparker, museer og naturopplevelser. Med disse gavene bruker dere både tid og penger på å gjøre noe hyggelig sammen!

Følg med i morgen for luke nummer 3!

Gikk du glipp av den første luken i kalenderen vår? Sjekk den ut her!