Fort gjort, blodsmak eller lek? Her finner du den perfekte gruppetimen for deg

Visste du at 3T har rundt 700 gruppetimer hver uke? Uansett hvilken treningsform du foretrekker, finner du garantert din nye favoritt her!

3T har byens største utvalg av gruppetimer og her finner du et bredt utvalg uansett hvilken måte du vil forbedre formen på. Er du typen som aller helst vil ha blodsmak i munnen etter endt trening, eller foretrekker du korte økter i en hektisk hverdag? Eller kanskje vil du trene uten å egentlig føle at du trener? Uansett hvilken «type» du er, finnes det en gruppetime på 3T som vil dekke ditt behov.

Trude Størmer Vinje, fagansvarlig for trening ved 3T-Treningssenter. 

Trude Størmer Vinje, fagansvarlig for trening ved 3T-Treningssenter. 

 

- Hos oss er alt tilrettelagt for at man skal kunne trene for en bedre helse, et sprekere liv og en sterkere kropp. Hvordan man vil gjøre det, kommer an på hva man liker. Vi har et utrolig bredt program slik at man er sikret å finne den treningsformen som passer seg best, forteller Trude Størmer Vinje, fagansvarlig for trening ved 3T-Treningssenter.

Vinje har satt sammen en liste over ulike gruppetimer, slik at du enkelt kan finne ut hvilke timer som passer deg:

Her får du flere gode tips og råd fra 3T!


1. For deg som liker å kjenne blodsmaken i munnen

 
 

Er du typen som mener at man ikke har trent skikkelig før man har blodsmaken i munnen, kjent hjertet dunke utenpå brystkassa, og elsker å jobbe utenfor komfortsonen? Da kan vi friste deg med timer som HIIT, Crosstraining, Ukas Økt og Tabata. Her får du garantert pulsen opp, og du kjenner at du lever!


2. For deg som egentlig bare vil ha det gøy

 
 

Heldigvis finnes det mange gode alternativ for deg som liker å trene, men bare ikke kjenne så godt på det å bli sliten og få høy puls. Du er ikke alene om det, og det er nok derfor timer som Zumba fremdeles er svært populært! Og liker du koreografitimer vil du garantert finne noen trinn å bryne deg på om du besøker Just Dance!


3. For deg som vil jobbe med mobilitet, pust og styrke

 
 

Om du liker det eller ikke, yoga er et fantastisk supplement til treningen du allerede bedriver, eller det kan være en fullverdig aktivitet i seg selv. Vi har yogatimer for nybegynneren, den drevne, den frosne (Hot Yoga) og den populære timen Yin Yoga.


4. For deg som elsker forutsigbarhet og rutine

 
 

Er du typen som alltid må vite hva du skal gjøre og hvor lenge du skal holde på? Da er spinning noe for deg! Vi har populære Trønderintervall og 4 x 4, som gir deg nøyaktig det. I tillegg finner du PulsStep på alle 3T-senter som tilbyr gruppetimer!


5. For deg som må få treningen unnagjort kjapt

 
 

Er du ofte et offer for den berømte tidsklemma, og trenger korte og effektive timer? Da har vi svaret. Vi har mange ulike timer på 20 og 30 minutter hvor du kan komme for en god intervalløkt, uttøying eller effektiv rumpetrening. Disse korte timene er perfekt om du ønsker å kombinere gruppetimer, eller starte/avslutte egentreningen uten å måtte tenke selv.


6. For deg som elsker det våte element

 
 

For badenymfer er vanntrening helt perfekt! Trening i vann skaper like muligheter for gammel som ung, utrent og trent, syk og frisk. Vannet visker ut forskjellene på en måte landtrening ikke kan, og det er mange som for første gang i sitt liv har fått trent skikkelig ved å begynne med trening i vann. Treningen gir de samme gevinstene som variert trening på land, økt kondisjon, styrke, bevegelighet, sirkulasjon, koordinasjon, økt forbrenning, men uten risiko for skader.


Her får du en fullstendig oversikt over alt 3T kan by på!


LES OGSÅ:

Her er 7 effektive styrkeøvelser for hele kroppen

Derfor trener Tommy yoga så ofte han kan

Innholdet i denne artikkelen er ikke laget av Trd.bys redaksjon, men av Adresseavisens annonseavdeling

Trd.by er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på Trd.by og Adressa.no er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post webred@adresseavisen.no

Til fronten
Til toppen