Berg-Hansen
Gå til
 

Dette er årets hippeste ferieform

Berg-Hansen og 3T sine beste trenere arrangerer høstens sprekeste ferie med direktefly fra Trondheim.

Med en lang og behagelig sommer, er det nok mange som har lagt vekk den gode treningsrutinen for en stund. Med en treningstur til Spania i høst får du ikke bare kickstartet treningen, du får også en unik mulighet til å nyte god og sunn mat, være sosial og den herlige spanske høstsola. Dette er en eksklusiv tur for 3T-medlemmer, og da er kun det beste godt nok!

- Vi er eksperter på å arrangere turer, og da måtte vi ha med oss ekspertene på trening for å stå for opplegget. Vi er stolt over at 3T ble med, og sammen arrangerer vi det som kommer til å bli en fantastisk treningsferie på magiske Akinon Resort i La Nucia i Spania, forteller daglig leder i Berg-Hansen reisebyrå Trondheim, Line Viggen.

Hotellet Akinon Resort i La Nucia i Spania er kjent for sine vakre omgivelser og sunne og gode mat. 
    
      (Foto: Akinon Resort)

Hotellet Akinon Resort i La Nucia i Spania er kjent for sine vakre omgivelser og sunne og gode mat.  Foto: Akinon Resort

Trening for alle

Flyet letter fra Værnes 20. oktober 2018 og i en uke får du nyte et spennende treningsprogram, tre måltider om dagen, tilgang til spa, basseng og en flott opparbeidet park ved hotellet. Nytt av året er også en fjelltur med spektakulær utsikt over området. En reiseleder er med på hele opplegget, i tillegg til de personlige trenerne fra 3T i Trondheim, Sébastien Muller, Tommy Tharaldsen og Lisa Laumann.

Sébastien Muller, Lisa Laumann og Tommy Tharaldsen fra 3T skal sørge for et spennende treningsopplegg på turen. 
    
      (Foto: 3T)

Sébastien Muller, Lisa Laumann og Tommy Tharaldsen fra 3T skal sørge for et spennende treningsopplegg på turen.  Foto: 3T

 

- Man får mye for pengene, og er garantert en tur som både inkluderer latter, gode treningsopplevelser og støle muskler. Det fine er at alle kan være med, dette er ikke eksklusivt for fitnessutøvere eller de som trener hver dag. Her tilpasser man etter sitt eget nivå, og man kan selv velge hvor mange treninger man vil delta på, forteller Viggen.

Treningsturen ble også gjennomført i fjor høst med stor suksess. Her kan du lese mer om fjorårets tur!

Det er heller ikke slik at man må ta med seg partneren eller en venn for å delta på turen.

- Turer som dette er veldig sosialt, og det er mange som i utgangspunktet reiser alene. Men fordi man både trener og spiser sammen, dannes det nye vennskap hele tiden. Det er rett og slett en vitamininnsprøytning for både kropp og sinn.

Årets treningstur med 3T har svært begrensede plasser, her kan du lese mer om opplegget rundt.

Hva med å starte dagen med yoga? Dette bildet ble tatt på fjorårets treningstur. 

Hva med å starte dagen med yoga? Dette bildet ble tatt på fjorårets treningstur. 

 

Om treningsferie kanskje ikke var det du så for deg, har Berg-Hansen et flust av feriereiser med utreise fra hele landet.

- Vi selger det meste av varierte feriereiser og kan skreddersy din reise uansett hvor i verden du ønsker å dra. Vi kommer til å fortsette med treningsturer og mat-, vin- og opplevelsesturer. Her finnes det noe for alle, så det er bare å følge med, forteller Viggen.

Treningsturen er lagt opp med flere ulike typer trening, og man kan selv velge hva man vil delta på. 

Treningsturen er lagt opp med flere ulike typer trening, og man kan selv velge hva man vil delta på. 

 

Trygghet og ekspertise

Berg-Hansen har arrangert reiser for trøndere i over 30 år, men i all hovedsak forretningsreiser. Nå har de ekspandert, og arrangerer påmeldingsturer og ferieturer for private.

- Vi har en unik ekspertise og sørger for å ta vare på alle gjennom hele prosessen fra bestilling til man kommer hjem, etter planen og med bagasjen i behold. Vi har ansvaret for de viktigste ukene i året for mange – ferien – og det er noe vi tar på alvor, forteller Viggen.

Daglig leder i Berg-Hansen reisebyrå Trondheim, Line Viggen. 
    
      (Foto: Titt Melhuus)

Daglig leder i Berg-Hansen reisebyrå Trondheim, Line Viggen.  Foto: Titt Melhuus

 

Tidligere har det stort sett vært forretningsreisende som har benyttet seg av Berg-Hansen. Nå har imidlertid Berg-Hansen utvidet tilbudet til også å omfatte private reiser og ferier, og tilbyr sine kunder eksklusive medlemsfordeler.

- Tjenesten gir en enorm trygghet og alle fortjener å "reise som en konge". Skulle noe uønsket oppstå, som en kansellering, store forsinkelser eller forsvunnet bagasje, rydder vi opp. Vi er tilgjengelige 24 timer i døgnet og sørger for at reisen videre blir så smidig som mulig. Hos oss for du også tilgang til de beste hotellene, reisetipsene og opplevelsene uansett destinasjon, og det er ofte sånn at det er de små ingrediensene som gjør reisen til et uforglemmelig eventyr, sier Viggen.


Nysgjerrig på om treningsferie kan være noe for deg? Les mer om turen og se programmet her!Innholdet i denne artikkelen er ikke laget av Trd.bys redaksjon, men av Adresseavisens annonseavdeling

Trd.by er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på Trd.by og Adressa.no er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post webred@adresseavisen.no

Til fronten
Til toppen