Varmbo
Gå til
I leilighetene får du eikeparkett på gulvene, det blir malte plater på veggene og store vinduer godt med lysinnslipp. 
    
      (Foto: Varmbo)

I leilighetene får du eikeparkett på gulvene, det blir malte plater på veggene og store vinduer godt med lysinnslipp.  Foto: Varmbo

- Mer bolig for pengene enn dette, er vanskelig å finne

Kunne du tenkt deg en flunkende ny leilighet med mange kvadratmeter for pengene? Da kan Tonstad Park være en spennende mulighet.

- Tonstad Park ligger i solrike Tonstadbrinken på Tiller, og er planlagt med flere ulike boligtyper og størrelser. Det skal godt gjøres å finne rimeligere bolig pr. kvadratmeter enn dette i Trondheim, mener salgsansvarlig Petter Bjørstad i Varmbo.

Tonstad Park er det siste utbyggingsområdet på Tonstadbrinken. 
    
      (Foto: Illustrasjon: Varmbo)

Tonstad Park er det siste utbyggingsområdet på Tonstadbrinken.  Foto: Illustrasjon: Varmbo

 

Her skal det bygges leiligheter, rekkehus, tomannsboliger og eneboliger, slik at det vil det være noe for alle aldersgrupper og prisklasser. Men en god pris pr. boenhet og pr. kvadratmeter, er noe Varmbo har vektlagt mye i dette prosjektet.

Tonstad Park ligger ikke langt fra City Syd (se Google-kart her). Området er skjermet innerst i en blindvei, så her slipper man støy og trafikk fra andre utbyggingsområder. Planlagt byggestart er våren 2017 med innflytting av de første boligene etter 12-16 måneder byggetid.

Fordelene med å kjøpe ny bolig er mange, blant annet reklamasjonstid på fem år etter innflytting. 
    
      (Foto: Varmbo)

Fordelene med å kjøpe ny bolig er mange, blant annet reklamasjonstid på fem år etter innflytting.  Foto: Varmbo

 

I første byggetrinn kommer det leiligheter, samt et godt utvalg av litt større familieboliger. Samtidig vil både P-kjeller, heiser og kvartalslekeplass opparbeides og ferdigstilles.

Sjekk nettsiden for Tonstad Park

- Området ligger stille til og har gode friområder. Samtidig er det kort vei til butikker, kjøpesenter og gode bussforbindelser til sentrum, sier Bjørstad.

Slik er leilighetene

Leilighetene i prosjektet varierer fra 59 til 103 kvadratmeter. Totalt blir det 44 slike enheter. 30 av leilighetene ligger i to 3-etasjers lavblokker med 15 leiligheter i hvert bygg. Alle leiligheter knyttes til egen P-kjeller.

I byggene er det fem forskjellige leilighetstyper fra 59 til 103 kvadratmeter bruksareal (BRA), og heis tilknyttet hvert bygg. I tillegg skal det bygges 16 attraktive og innholdsrike leiligheter i 2 og 4-mannsboliger spredt rundt i området. Noen av disse går over to etasjer og har et areal på hele 117 kvadratmeter BRA.

Leilighetsvelgeren for Tonstad Park finner du her

Alle leiligheter har til dels meget romslige sydvest-vendte terrasser eller balkonger, for å kunne gi beboerne maksimale solforhold.

I leilighetene får du eikeparkett på gulvene, det blir malte plater på veggene og store vinduer godt med lysinnslipp. 
    
      (Foto: Varmbo)

I leilighetene får du eikeparkett på gulvene, det blir malte plater på veggene og store vinduer godt med lysinnslipp.  Foto: Varmbo

 

I leilighetene ellers får du eikeparkett på gulvene, det blir malte plater på veggene og store vinduer godt med lysinnslipp. Alle leilighetene har bod i leiligheten, men i tillegg er det også en over fem kvadratmeter stor bod tilknyttet parkeringsplassen i parkeringskjelleren. Får du familie eller venner på besøk, finnes det en egen parkering i området.

Om familieboligene

Foruten de 30 leilighetene så setter Varmbo i første byggetrinn også opp 14 enheter i form av eneboliger, tomannsboliger og rekkehus. Eneboliger og rekkehus i området har areal fra 111 kvadratmeter BRA til 164 kvadratmeter BRA, både over 2 og 3 plan. Alle disse boligene har utvendige sportsboder og parkering i P-kjeller eller i egen carport.

Fordelene med ny bolig

Fordelene med å kjøpe ny bolig er mange, blant annet reklamasjonstid på fem år etter innflytting. Alle boliger oppføres med kjente, godt innarbeidede produkter og leverandører. Her kan nevnes parkett fra Boen Bruk, kjøkken-bad-garderober fra Sigdal, armaturer og porselen til våtrom fra Gustavsberg. Boligene oppføres med royalimpregnert kledning i fargene natur og sæterbrun, med rekkverksdetaljer i tre og glass. Materialet i fasadene gir en tilnærmet vedlikeholdsfri bygning i mange år.

- Her slipper du maling og egeninnsats når du har flyttet inn, sier Bjørstad.

Sigdal leverer kjøkkenløsningene i Tonstad Park.  
    
      (Foto: Varmbo)

Sigdal leverer kjøkkenløsningene i Tonstad Park.   Foto: Varmbo

 

Et godt og trygt hjem
Alle boligene blir bygd ved hjelp av egne fast ansatte tømrere med fagbrev og god erfaring i bygging av nye boliger. Sigdal leverer kjøkken og de har produsert kjøkken i mer enn 60 år.

Se bildegalleri fra innsiden av boligene

Interessert? Ta kontakt med Petter Bjørstad på:
Mobil: 970 06 788
Epost: petter@varmbo.no

Innholdet i denne artikkelen er ikke laget av Trd.bys redaksjon, men av Adresseavisens annonseavdeling

Trd.by er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på Trd.by og Adressa.no er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post webred@adresseavisen.no

Til fronten
Til toppen