Følg trd.by på Snapchat

Følg oss på snap:

Legg oss til ved å peke kameraet ditt på spøkelset vårt, og trykk på skjermen!

Majlinda Ramadani ser frem til endelig å få åpnet sin nye hudklinikk.  Foto: Kenneth Haagensen Husby

Majlinda (28) starter helt ny klinikk i sentrum

Nyheter
- Det begynner å synke inn nå. Jeg har fått noen bestillinger og spørsmål allerede, så nå begynner jeg å kjenne på at jeg skal åpne.

Det forteller Majlinda Ramadani som denne uken åpner sin helt egen hudklinikk i sentrum. Etter flere måneder med hektisk planlegging og jobbing er hun klar for å ta imot sine første kunder.

LES OGSÅ: Slik finner du Netflix' skjulte skatter

Store planer

DMK Hudklinikk heter bedriften som nå får tilholdssted i Ravelsveita, rett overfor Trondhjem Mikrobryggeri, og som skal tilby alt fra ansiktspleie til massasje. Bedriftseieren selv tror hun kommer til å gjøre det godt med det hun ser på som et etterspurt tilbud i Trondheim.

- Jeg tror det blir steinbra. Jeg har allerede fått gode tilbakemeldinger på at det kommer en klinikk, og jeg har opplevd stor etterspørsel. Samtidig vet jeg at det er god kvalitet på det jeg har å tilby, forteller en offensiv Ramadani.

LES OGSÅ: Ann-Helen og Halvard sa opp jobben og solgte alt for å seile jorda rundt

I tillegg håper hun at det etter hvert blir mulig å utvide til mer enn bare en hudklinikk.

- Jeg har allerede vært i kontakt med en fysioterapeut som har vist interesse. Samtidig har jeg tenkt på å få inn en ernæringsfysiolog etter hvert. Jeg vil at dette skal være en helhetsklinikk, poengterer hun.

Man begynner å se konturene av en hudklinikk i sentrum av Trondheim. 

LES OGSÅ: Går for gull i London med elektrisk innovasjon

Vil være gründer

Hun ser nå frem til å åpne dørene, og håper på fornøyde kunder.

- Jeg gleder meg veldig. Det har gått utrolig raskt den siste tiden med fullt av planlegging og logistikk, og nå er jeg her. Jeg har vel egentlig vært både handy- og businesswoman i tillegg til å være tobarnsmor, så det har vært mye. Man blir litt lei alt styret, så det skal bli godt å komme igang med det jeg liker aller best, sier hun.

Den unge gründeren har alltid hatt som mål å drive sin egen bedrift.

- Jeg har jo tidligere drevet enkeltmannsforetak, men ikke av så stort kaliber, og heller ikke noe helt eget, så det blir ekstra spennende. Det har hele tiden vært målet, avslutter hun.

LES OGSÅ: Netflix bekrefter sesong 2 av denne populære serien

LES OGSÅ: Har du ikke bunad? Her er 25 tips som gjør deg festfin